HOOFDPAGINA      

zondag 26 juni 2011

Het is nu echt code rood met ons voedsel

Minister Schippers van Volksgezondheid adviseert geen rauwe rucolakiemen, mosterdkiemen en fenegriekkiemen te eten. Mooi dat de minister namens van Oranje Nassau ons waarschuwt, maar de minister moet er namens Van Oranje Nassau wel even bij vertellen waar deze besmette kiemen in zitten, zo heeft de burger er niets aan en is het een halve waarschuwing en halve voorlichting.
Nu in steeds meer voedsel dodelijke bacteriën zitten, moet de bevolking zich gewoon zorgen maken omtrent de gezondheid, de beschikbaarheid van voedsel en de maatschappelijke gevolgen hiervan.
Niet meer alleen vertrouwen op waarschuwingen achteraf van een minister en de VWA, of wachten op de volgende aankondiging van dodelijk besmet voedsel, maar nu zelf een conclusie trekken.
Op een gegeven moment is er geen voedsel meer, dat niet is besmet met een of andere ziek makende of zelfs dodelijke bacterie en men moet toch eten om in leven te blijven. Een run op voedsel dat nog wel redelijk te eten is kan een gevolg zijn, waarbij de minder bedeelde aan het besmette voedsel moeten, omdat de hoeveelheid beschikbaar voedsel beperkt is. Een doemscenario, dat kan leiden tot geweld tussen bevolkingsgroepen en zo onze hele westerse cultuur kan ontwrichten. De oorzaak is overbevolking en dat kan Nederland niet alleen oplossen. Doet helemaal niemand wat of is er geen oplossing waar men het over eens wordt rest niets anders dan dat de wal het schip moet keren.
Nederland kan al wel beginnen met de Republiek en een President, zijn we ten minste alvast van die blinde voorplantdoctrine van de Oranjes verlost. De Republikeinse Moderne Partij is ook de enige partij die aandacht heeft voor het probleem van de overbevolking en een paar acceptabele oplossingen voorhanden heeft.
Voor slechts €10 per jaar bent u al volwaardig lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren  kan al vanaf €1,-.

2 opmerkingen:

Shina Mirano zei

Gewoon goed wassen, en de schillen er eventueel afhalen :p

Mordanicus zei

En vooral eerst uw eten koken.

Een reactie posten