HOOFDPAGINA      

zondag 5 juni 2011

Is Dominique Strauss Kahn een verkrachter of is hij erin geluisd door zijn politieke tegenstanders?

Hij zal denken, wat ze ook beweren ik ontken alles , want ik was de enige die erbij was. Een stuk voor een dame en een heer in een afgesloten kamer. Bewijsvoering wordt dan wel heel moeilijk, ware het niet, dat er sperma is gevonden van Strauss Kahn op de kleding van het kamermeisje. Hij kan natuurlijk altijd nog zeggen, dat ze hem verleid heeft en zodanig gemanipuleerd, dat zijn sperma op haar kleding is gekomen. Dus op zich heeft Strauss Kahn wel gelijk met alles ontkennen. Het is nagenoeg onmogelijk om verkrachting of aanranding te bewijzen zonder lichamelijke sporen, getuigenverklaringen of video materiaal en de kans is groot, dat Strauss Kahn wordt
vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs.
De ex-IMF-baas staat bekend als rokkenjager en hij is zelfs eerder beschuldigd van (poging tot) seksueel misbruik. Intussen is ook de stroom van complottheorieën op gang gekomen. Het zou de rechtse partijen in Frankrijk maar al te goed uitkomen als DSK politiek uitgeschakeld zou zijn. Deze partijen zouden het kamermeisje betaald kunnen hebben om Straus Kahn in een onmogelijke positie te brengen.
Bij politiek op het hoogste niveau zijn altijd ook vrouwen betrokken en er ontstaan altijd schandalen, c'est la vie zeggen de Fransen dan. De zwijgende meerderheid thuis in de luie stoel smult ervan. Wordt Strauss Kahn veroordeeld dan is het ook meteen goed raak, want 10 tot 25 jaar gevangenisstraf is zomaar mogelijk in de VS.
Wilt u, in plaats van de luie stoel thuis, deel uitmaken van de politiek? Voor slechts €10 per jaar bent u al volwaardig lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten