HOOFDPAGINA      

woensdag 17 april 2013

Willen Alexander van Oranje Nassau gaat tekenen voor de Republiek

In 'het interview' zei Willem Alexander van Oranje Nassau: "ik zal alle op democratische wijze tot stand gekomen wetten tekenen".  Mooi zo.
Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP en we halen de Tweede Kamer. Zetels voor de RMP betekent de geest uit de fles. Opiniepeilingen over de staatsvorm zullen dan snel een meerderheid voor de Republiek laten zien.
De RMP zal dan in de Tweede Kamer de enige echte peiling eisen en dat is een referendum. Een gewone meerderheid  in de beide Kamers voor een referendumwet is vervolgens snel gehaald, Willem A. van Oranje Nassau tekent deze wet en het referendum kan plaatsvinden.

Een ruime positieve referendumuitslag voor de Republiek betekent een Grondwetswijziging en ook daarvoor zal Willem A. van Oranje Nassau tekenen.
Het zullen tekenen van alle democratisch aangenomen wetten is een aankondiging waarmee Willem Alexander van Oranje Nassau anticipeert op de politieke situatie waarin de Republiek Nederland op doorbreken staat. Zijn toezegging mee te werken aan deze verandering is voor alle partijen het beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten