HOOFDPAGINA      

zaterdag 13 april 2013

Willem A. van Oranje Nassau mag u gewoon Willem A. van Oranje Nassau noemen

In een interview zegt Willen A. van Oranje Nassau: "Mensen mogen me aanspreken zoals ze willen, omdat ze daarmee op hun gemak kunnen zijn".
Voor de Republikeinse Moderne Partij en alle republikeinen die zich bij ons gaan aansluiten, is het het makkelijkste om Willem A. van Oranje Nassau, maar gewoon Willem A. van Oranje Nassau te noemen, want zo heet hij ten slotte. Zelf was ik er al mee begonnen. Het sluit bovendien geheel aan op onze geschiedenis en wat we daarvan geleerd hebben op school.
Het is dus historisch verantwoord, fatsoenlijk en geheel passend in de politieke situatie, waarin toch eerst een referendum zal moeten plaatsvinden om officieel vast te stellen wat het Nederlandse volk wil.
De keuze daarbij is, Willem A. van Oranje Nassau met een koninkrijk en een premier of de Republiek met de minister-president en een President.
U kunt op mij rekenen voor de eerste President van de Republiek Nederland, als het Nederlandse volk kiest voor de Republiek. Daarvoor is het dan wel nodig, dat ik eerst minister-president wordt om het allemaal te regelen.
Hoe eerder de RMP in de Tweede Kamer zit hoe eerder de Republiek Nederland een feit is. Word daarom vandaag nog LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten