HOOFDPAGINA      

maandag 8 april 2013

Sylvie van der Vaart-Meis heeft wel wat steun nodig

Sylvie Meis was de eerste Nederlandse, niet van de familie Van Oranje Nassau, wiens huwelijk volledig live werd uitgezonden op de vaderlandse televisie. Het was SBS die het uitzond.
Op deze wijze heeft Sylvie Meis een belangrijke bijdrage geleverd aan het onder het oranje-juk uitkruipen van het Nederlandse volk. In de Republiek treden namelijk de beroemdheden in de plaats van de Oranjes en daarvan was Sylvie Meis haar huwelijk het begin.
Helaas heeft Sylvie Meis haar glamour-huwelijk met de beroemde voetballer niet lang mogen duren en om het voor haar nog erger te maken, gaat haar ex-liefje nu ook nog aan de haal met haar vriendin. Niet leuk om het eufemistisch uit te drukken. De eerste keer is ook altijd het moeilijkste.
Daarom Sylvie: "de bijdrage, die jij met je glamour-huwelijk live op tv hebt geleverd aan het opwaarderen van het Nederlandse volk ten opzichte van Van Oranje Nassau, vergeet ik niet. Het is van belang geweest voor de weg naar de Republiek Nederland. En een mooie jonge vrouw als jij vindt wel weer een andere man".


Geen opmerkingen:

Een reactie posten