HOOFDPAGINA      

donderdag 11 april 2013

Sylvie Meis trekt meer aandacht dan Willem van Oranje Nassau

Het lijkt wel voorbedachte rade van Sylvie Meis, om juist in deze feestmaand van de oranjeclub opnieuw alle aandacht naar zich toe te trekken.
Toeval is het niet, want ik memoreerde al eerder, dat Sylvie Meis de eerste Nederlander was, geen lid van de familie Van Oranje Nassau, wier huwelijk helemaal live te volgen was op TV.
Haar primeur was mogelijk ook meteen de oorzaak van de kortstondigheid van haar huwelijk met Rafaël van der Vaart, want Van Oranje Nassau kan er natuurlijk niet mee van doen hebben, dat burgers hun gaan overtreffen met sprookjestoestanden en glamour. Bravo Sylvie.
Sylvie is niet voor de poes, want juist op het moment, dat iedereen dacht ze knock-out was, slaagt ze er opnieuw in de aandacht bij de familie Van Oranje Nassaus weg te trekken en dat nog wel in de maand, die de absolute oranje knaller van deze nieuwe eeuw had moeten worden.Opnieuw bravo Sylvie Meis.
Zo zorgt Sylvie Meis er mede voor, dat de Republikeinse Moderne Partij de knaller van de nieuwe eeuw blijft. De partij is niet voor niets opgericht op 14 september 2000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten