HOOFDPAGINA      

maandag 29 april 2013

CIA betaalde President Karzai miljoenen en dat kan ook in NL

De CIA bezorgde miljoenen in contante dollars bij President Karzai van Afghanistan om de Amerikaanse invloed te versterken in het land. Bron: Knack.be
Het wordt hoog tijd, dat vanuit de VS direct of indirect contante bedragen worden bezorgt bij, of geld wordt overgemaakt aan de Republikeinse Moderne Partij, om eindelijk een President in Nederland werkelijkheid te laten worden.
Bij deze een oproep.

In 1945, na de Tweede wereldoorlog, is de VS er niet in geslaagd toen al een President aan te stellen in Nederland. De minister-president, die toen is ingevoerd naast van Oranje Nassau, is een compromis geweest tussen de VS en Groot-Brittannië.

De President, die de VS hebben uitgevonden in 1789, had zonder onze Republiek van toen niet bestaan. De Grondwet van de VS van 1789 was zelfs ten dele gebaseerd op onze Unie van Utrecht. De naam van de republiek VS, is een vertaling van onze naam, de republiek der Verenigde Nederlanden.

Sinds 14 september bestaat de Republikeinse Moderne Partij en het is nu heel eenvoudig om via de Eerste en Tweede Kamer de Republiek Nederland te realiseren. Daarvoor moet de RMP beide Kamers in en is een referendum nodig over de Grondwet voor de Republiek Nederland, die al 9 jaar klaar ligt.

Een koffertje met geld uit de VS of een overboeking, betekent eigenlijk binnen een paar jaar de Republiek Nederland.
Geldelijke steun vanuit het buitenland voor politieke partijen is in Nederland geheel legaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten