HOOFDPAGINA      

maandag 14 juli 2014

Quatorze juillet de dag dat Frankrijk in opstand kwam tegen de koning en met succes

Indrukwekkend
Op Quatorze juillet bejubelen de Fransen zichzelf en hun Republiek. Het is de dag in 1789 dat het land in opstand kwam tegen de koning en hem vermoorde, om een republiek te vestigen op basis van onze Republiek der Verenigde Nederlanden van toen.
Kijk, dat is andere koek dan oranjekoorts

De Republikeinse Moderne Partij werd opgericht op 14 september 2000. Deze datum is niet bewust gekozen, maar is natuurlijk ook geen toeval.
Wij hebben niet het plan Willem Alexander te gaan vermoorden, maar gaan hem verdrijven op basis van kennis, zo Thorbecke het bedoelt heeft.
De President voorop zo het hoort
In 1863 stichtte van Johan Rudolph Thorbecke de HBS met de bedoeling burgers zodanig hoog op te leiden dat ze de koning konden verdrijven op basis van kennis.

In deze opzet is Thorbecke tot dusver geslaagd, want ik ben een van de laatste die het HBS diploma haalde voordat het Atheneum werd en ik richtte de Republikeinse Moderne Partij op.

De oprichting van de RMP op 14 september 2000 betekende het einde van de oranjedictatuur en het begin van democratie in Nederland. Nederland heeft eindelijk de democratische, vrije keuze tussen van Oranje Nassau of onze Republiek. Wij eisen zodra we in de Tweede Kamer zitten, een referendum over deze keuze. 
Het is nu aan het volk om op geheel democratische en parlementaire wijze de Republiek Nederland te realiseren. De eerste stap voor u is LID worden van de RMP of of ons DONEREN en totdat de RMP deelneemt aan de Kamerverkiezingen niet meer gaan stemmen op de zittende Kamerleden, want die zweren alle 150 met uw stem trouw aan Van Oranje Nassau.


;En de hele dag door en 's avonds is er feest, overal in elk dorp in elke stad

2 opmerkingen:

Mordanicus zei

Het schijnt dat WA al oefent om als een gewoon burger door het leven te gaan, zie: http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerkelijk/reizigers-verrast-door-koning-willem-alexander-als-medepassagier
WA schijnt te reizen met een gewone lijnvlucht, terwijl hij gebruik mag maken van het regeringsvliegtuig.

Ben Van Herwijnen zei

Dat was mij ook al opgevallen. Kan hij alvast wennen

Een reactie posten