HOOFDPAGINA      

maandag 21 juli 2014

Koning sprak 3 dagen na de MH17 crash nog geen woord in de media

Willem Alexander heeft 3 dagen na de dood van 193 Nederlanders door de aanslag op MH17 nog geen woord gesproken in de media tot het Nederlandse volk. Een ongekend plichtsverzuim voor iemand die nog altijd het staatshoofd moet zijn.
In alle landen is een dergelijk plichtsverzuim van het staatshoofd ondenkbaar en komt het gewoon niet voor. In Nederland wel, maar dat moet nu wel de laatste keer zijn.
En ga nu niet zitten zwammen over die gigantische invloed die WA v. Oranje Nassau zou hebben in het buitenland. Lariekoek.
Een beetje staatshoofd had zelf de telefoon gepakt en gebeld met de President van Oekraïne en President Poetin.
WA v. Oranje Nassau, als hij dan zo'n invloed heeft als hij zijn onderdanen laat beweren, had zeker ook zelf moeten bellen met de leider van de rebellen in Oekraïne over de berging en repatriëring van de Nederlandse slachtoffers.
Rebellenleider Alexander Borodai was bereid tot een gesprek met Nederlandse regeringsleiders, maar is niet door Nederland benaderd 

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP om Willem Alexander v. Oranje Nassau via een referendum af te zetten voor een gekozen President.

Update:
Een uur na het schrijven van dit stuk werd een verklaring voor tv afgelegd door Willem Alexander.
Het feit dat hij daar 3 dagen na de ramp pas mee voor de dag kwam blijft overeind en ook het feit dat hij zelf geen contact heeft opgenomen met President Poetin, de President van Oekraïne en de rebellenleider in Oekraïne, in verband met de repatriëring van de slachtoffers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten