HOOFDPAGINA      

dinsdag 30 oktober 2012

Dè glamour advocaat Bram Moszkowicz eruit gegooid

Bram Moszkowicz heeft blijkbaar zichzelf overschat. Hij heeft belastingen niet betaald en of ontdoken en zijn collega advocaten geschoffeerd door zich te gedragen of hij het recht in eigen persoon vertegenwoordigde.
Zijn optreden in RTL boulevard zal zijn positie binnen de advocatuur eveneens hebben aangetast doordat het afgunst bij zijn collega's heeft opgeroepen .

Door de druk van de RMP heeft het oranje-bewind apert fout gedrag van een van hun top-advocaten op de enige juiste wijze bestraft en dat is royeren. Zonder de RMP was het zeker weggemoffeld of gebagatelliseerd En het is maar goed de advocatuur nu maatregelen heeft genomen, omdat de corruptie binnen het oranje-bewind de laatste tijd toch al de spuigaten uitloopt.

Het rechtssysteem is één van de drie machten die ons land kent. De zogenaamde Trias Politica bestaat uit de uitvoerende macht van de regering, de wetgevende macht van de Staten-Generaal èn de rechterlijke macht.

Alles werkt nu tegen Bram Moszkowicz, want vandaag werd ook bekend dat zijn relatie met de charmante Eva Jinek voorbij is.

Binnen het oranje-bewind is het wel afgelopen met dhr. Moszkowicz mag ik aannemen. In het waarom het zo is gegaan verdiepen we ons niet. Zijn belastingschuld heeft hij geschikt met de belastingdienst. Een royement kan hij niet schikken, hij kan nog wel in beroep. Wordt Bram Moszkowicz uiteindelijk toch geroyeerd heeft hij zijn straf gehad en zal hij een ander carrière zoeken. Hij beschikt ongetwijfeld over een groot vermogen en hij heeft een goede opleiding. Wil hij een carrière in de politiek, kan hij mij altijd bellen, 073-5997253, want ik ga graag een gesprek met hem aan.

Lees ook: Bram Moszkowicz misbruikt geheimhoudingsplicht om contant geld al of niet zwart te cashen

In een eerste reactie noemt Bram Moszkowicz de uitspraak over de top. Hij is tevens bezig een boek te schrijven. Volgens de uitgever maakt de strafpleiter in het boek "korte metten met heilige boontjes, bleekneuzige betweters, kwetterende papegaaien, over het paard getilde grootheden van klein formaat",

Mogelijk zijn de heilige boontjes, bleekneuzige betweters, kwetterende papegaaien, over het paard getilde grootheden van klein formaat inderdaad de oorzaak van zijn ondergang binnen het oranje-regime. Een extra reden voor dhr. Moszkowicz om contact met mij op te nemen over mogelijkheden in de politiek voor de Republiek en President.

PowNed wist te melden dat Moszkowicz contact had gezocht met Fred Teeven de staatssecretaris van justitie de oranjeclub, waarschijnlijk om wat te regelen. En dat valt me tegen van Bram Moszkowicz, dat is bukken voor de oranjeclub. Aansluiting zoeken bij de RMP om terug te slaan naar het oranje-regime was wat je van een intelligent man had mogen verwachten. Ons is het namelijk duidelijk. Van Oranje Nassau houdt niet van mijnheren die groter zijn dan het aanstaande hoofd van de oranjeclub.

In RTL Boulevard sprak Moszkowicz tegen dat hij als eerste dhr. Teeven gebeld zou hebben. het zou gaan om iemand die hem immiteerde. Toen dat bekend werd heeft hij wel met dhr. Teeven gebeld begreep ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten