HOOFDPAGINA      

zaterdag 20 oktober 2012

Gebruik uw macht en steun mij voor de Republiek Nederland en President

Stop met dit corrupte oranje-regime!!! U en ik, het Nederlandse volk, hebben macht. U en ik bepalen welk staatsbestel Nederland heeft. 
Helaas steunt u tot op de dag van vandaag het oranje-regime van de familie Van Oranje Nassau, een regime dat steeds corrupter blijkt te zijn. 
Telegraaf.nl publiceerde vandaag een citaat uit de Gooi- en Eemlander over de praktijken in van Noord Holland. Een onthutsend verhaal over een maffiacultuur in het provinciebestuur
Onderling spraken gedeputeerden en Commissaris van de Koningin, Harry Borghouts, elkaar aan in maffiose termen, blijkt uit interne e-mails die de krant heeft ingezien.
GroenLinks-milieugedeputeerde Albert Moens bespreekt in 2008 per mail met zijn collega’s hoe hij een overstap naar windenergiebedrijf Econcern geheim kan houden. Een precaire overstap: hij doet als gedeputeerde zaken met Econcern. Moens noemt Hooijmaijers ’Tonio’ en sluit af met ’Ciao, Alberto’. Commissaris Borghouts, die in een cc is gezet, antwoordt op zijn beurt: "Alberto, Volgens mij primio." 
Lees het hele verhaal op Telegraaf.nl en op de Gooi- en Eemlander

De oorzaak is niet alleen Hooijmaaijers of en de nieuwe oranje-commissaris Kemkes, maar in de eerste plaats mevrouw Van Oranje Nassau, die deze lieden stilzwijgend hun zakken laat vullen voor steun aan haar regime en ondertussen u met mooie en sentimentele praatjes zand in de ogen strooit.

De Republikeinse Moderne Partij is hier niet van gediend en vindt dat mevrouw moet worden afgezet via een referendum. 
Mevrouw pleegt al plichtsverzuim tegen onze Grondwet, artikel 74 lid 1 eerste zin en daar komt nu nog een ongekende corruptie bovenop. De RMP is natuurlijk sowieso voor de Republiek Nederland en een President.

Zelf woonde ik 10 jaar in Noord Holland in Krommenie en mijn kinderen wonen er nog. 

In Limburg kwam dit weekend bewijs van corruptie boven tafel van de ex voorzitter van de Eerste Kamer en thans wethouder van Roermond, Jos van Rey. 
Dit komt bovenop de corruptie bij bijna alle woningcorporaties en bij menig andere semi overheidsinstelling met veel te hoge salarissen, bonussen en valse declaraties.
Maandag 22/10/2012 werd ook nog even een hennepplantage ontdekt in een woning van een CDA raadslid te Ommen in Overijssel.
Kortom het hele oranje-regime is door en door corrupt.

Steun niet langer mevrouw met haar plichtsverzuim, corruptie in haar regime en binnenkort ook nog iemand uit een ex-junta familie mede aan het  hoofd van de oranjeclub.

Patriotten van vroeger en republikeinen van nu, waar blijft u? U laat zich toch niet zonder verzet inpakken en uitbuiten door mevrouw en de hele oranjeclub? Ik kan het mij niet voorstellen.

Gebruik de macht die u hebt, laat Van Oranje Nassau vallen als een baksteen en steun mij voor de Republiek Nederland en een President door Lid te worden van de RMP of doneer de partij. De RMP is de enige oppositie in Nederland tegen Van Oranje Nassau, die stand houdt.

Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten