HOOFDPAGINA      

woensdag 28 november 2012

Het oranje-regime ontaardt in een oranje anarchie

Telegraaf.nl meldt dat "De agent die afgelopen zaterdagochtend met zijn dienstwapen op perron 4 van station Hollands Spoor de 17-jarige Rishi Chandrikasing doodschoot, krijgt tal van doodsbedreigingen aan zijn adres. De Haagse politie neemt dit zeer serieus en laat weten dat de Rijksrecherche de intimidaties in het onderzoek meeneemt"
Ook collega's van de agent die schoot, welke hun werk lopen te doen rond het Hollands spoor in Den Haag, krijgen te maken met schelden en intimidatie.
Het is niet het eerste en zeker niet het laatste voorval waarbij de politie de klappen krijgt en bedreigd wordt. Ook het agenten op dezelfde wijze vervolgen en berechten als gewone burgers, tast het gezag en vooral de effectiviteit van het politie apparaat aan.
De misdadigers weten, dat de politie op eieren moet lopen om niet zelf vervolgd te worden in plaats van de misdadigers en maken daarvan in toenemende mate gebruik. Ook op dit hoofd onderdeel van de maatschappij, orde en gezag, faalt het oranje-regime volledig. Het oranje-regime is nu zelfs een oranje anarchie.
Het is hier geen Afghanistan en daarom wil de RMP de Republiek Nederland met een gekozen President, zodat we af zijn van dat Willem de Zwijger gedoe, waar niemand wat kan zeggen en iedereen zich achter iedereen verschuilt onder het achterhaalde mom van de ministeriële verantwoordelijkheid.
In de Republiek Nederland zal ik ervoor pleiten politieagenten anders te berechten en te bestraffen als gewone burgers, omdat zij namens òns een vuurwapen dragen om de misdaad te bestrijden, dat daarbij zo nu en dan wat fout gaat brengt hun beroep mee. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten