HOOFDPAGINA      

vrijdag 2 november 2012

De oranje VVD'ers willen niet betalen

Grote opstand binnen de oranje VVD. Het is een gegeven, dat overwegend volk met een modaal of boven modaal inkomen lid is van de oranje VVD of op de oranje VVD stemmen. Het minder welgestelde volk is lid van de PvdA of SP en stemt ook op die oranjeclubs.
De oranje middenpartij CDA is geminimaliseerd en het oranje D66 wil middenpartij zijn maar komt niet verder dan ludiek gezwam over vlees noch vis.
Jarenlang hebben alle oranjeclubs in de Eerste en Tweede kamer ongegeneerd hun zakken gevuld met euro's Ze konden dat doen in ruil voor hun eed van trouw aan mevrouw Van Oranje Nassau. Nu het geld op is en ze grote schulden hebben gemaakt om hun zakken te vullen, krijgen ze ruzie over wie er nu moet gaan betalen.
De oranjeaanhangers Rutte en Samsom deden niets anders dan wat de Republikeinse Moderne Partij ook zou hebben moeten doen en dat is het geld halen waar het zit.
De midden en hogere inkomens van de oranje VVD gaan nu echter moeilijk doen en willen niet betalen.
Ik kan u mededelen dat ze dat gaan verliezen, omdat je het geld alleen maar kúnt halen waar het zit.

Het Van Oranje Nassau-bewind zou beginnen aan de 7e oranje-regering sinds het bestaan van de RMP, die de 4 jaar niet gaat uitzitten, maar voor het zover is dreigt nr,7 al te mislukken. Opnieuw een bewijs dat het oranje-bewind gewoon niet meer werkt en dat er een President nodig is.

Gelukkig bestaat de RMP al 12 jaar en we hebben in die 12 jaar een grote ervaring opgedaan nationaal en internationaal. De overgang naar de Republiek Nederland, gaat natuurlijk internationaal grote aandacht trekken, want we zijn een belangrijk land op de wereld. de faam van onze wereldberoemde vroegere Republiek van 1588-1806 zal onze status nog een vergroten.

Voor alle inkomensgroepen geldt: ziet u niets meer in het oranje-bewind met steeds weer die vroegtijdig vallende regeringen? Ga over op de Republikeinse Moderne Partij met de minister-president en een President want dit is politiek uit de vorige eeuw.

Word Lid van de RMP of doneer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten