HOOFDPAGINA      

maandag 16 april 2012

Kom met de RMP in opstand tegen Willem Van Oranje Nassau met zijn dure villa van uw bevroren loon en gedaalde pensioen

Het financiële van de Van Oranje Nassau-clan heeft mij eigenlijk nooit gestoord, omdat een President ook geld kost en het een druppel is op de totale staatsbegroting. Van Oranje Nassau kost ons 120 miljoen per jaar en een President 60 miljoen, zie kosten van een president Gegeven de crisis waarin we ons thans bevinden en nog wel geruime tijd zullen bevinden, ligt het even anders. Het gaat nu vooral om het morele facet.
Vanochtend lees ik op internet, dat Willem van Oranje Naasau zo provocerend is om een peperdure villa te kopen in Griekenland, terwijl de lonen worden gekort of bevroren en de pensioenen al 3 jaar zijn bevroren en zelfs dalen, omdat ze door geldgebrek gewoon verlaagd worden.
Het schoot me nu even in het verkeerde keelgat. Iemand die zo arrogant en wereldvreemd in ons land optreedt en het Nederlandse volk schoffeert, moet onmiddellijk worden afgezet. In zijn situatie zal dus zijn moeder moeten worden afgezet, want die is verantwoordelijk voor dit asociale wangedrag van haar zoon in een tijd dat het volk naar de voedselbank moet en hun eigen woningen gedwongen moeten verkopen door geldgebrek.
In Duitsland zijn twee presidenten achtereenvolgens vroegtijdig tot aftreden gedwongen om heel wat minder kwetsen van het volk, dan Willem van Oranje Nassau nu meent zich te kunnen veroorloven. Ik roep even in herinnering, dat de eerste Willem van Oranje zonder pardon werd neergeschoten in 1584.
Wij hebben het vermogen Van Oranje Nassau aan de kant zetten voor een President via een referendum, laten we daar gebruik van maken.
 Een oproep aan alle Nederlanders, die hun eigen woning gedwongen hebben moeten verkopen en nu nachtmerries krijgen van dit asociale gedrag van Willem Van Oranje Nassau. U hoeft niet meer bang te zijn voor Van Oranje Nassau of uw bezit, want dat bent u toch allemaal al kwijt of u raakt het nog kwijt. Schud uw schroom af en neem maatregelen. Neem wraak op Van Oranje Nassau en zet ze met de Republikeinse Moderne Partij aan de kant. Ook wij zijn gewone mensen, maar wij gedragen ons ook zo en regeren, zodra u dat wil, het land voor een normaal salaris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten