HOOFDPAGINA      

zaterdag 21 april 2012

Bingo: sinds de RMP bestaat zat geen enkele regering de 4 jaar uit. Hiep hiep hiep hoera en Leve de Republiek

Opnieuw sneuvelt een oranje-regering vroegtijdig. Sinds de oprichting van de Republikeinse Moderne Partij op 14 september 2000, zat geen enkele regering de 4 jaar uit. Opnieuw blijkt de druk van de RMP met de Republiek Nederland en een President te groot voor mevr. Van Oranje Nassau en haar regime. Ook nu komen er weer waardeloze oranje-verkiezingen, waar alleen gekozen kan worden uit Van Oranje Nassau-clubs omdat alleen groeperingen meedoen, die Van Oranje Nassau steunen voor hun systeem van erfopvolging met een 'premier'.
De Republikeinse Moderne Partij voor de Republiek Nederland met een President en de minister-president wordt nog altijd geboycot door alle media in Nederland. Blijkbaar hebben al onze media gekozen voor het systeem van de erfopvolging van Van Oranje met een 'premier'. Deze figuren wil er even op wijzen, dat onze Grondwet geen premier kent. Sinds 1983 vermeldt onze Grondwet, in hoofdstuk 2 paragraaf 2, de minister-president en dat betekent, dat ook Van oranje Nassau driekwart van de Staten generaal zal moeten hebben om de minister-president in onze Grondwet te vervangen door wat hun willen, een premier. De oorzaak is en blijft het woord President, in het woord minister-president. Het was een compromis in 1945, toen de minister-president werd ingevoerd, tussen een republiek en dus een president wat de VS wilde en een koninkrijk met een premier wat groot Brittannië wilde. De oprichting van de Republikeinse Moderne Partij in 2000, naar aanleiding van de Balkan-oorlogen in de jaren 90 vorige eeuw, betekent niets anders dan dat Nederland alleen nog maar kan doorstoten naar de Republiek Nederland met een President en de minister-president. En daarom zit geen enkele oranje-regering de 4 jaar uit, ook alle volgende oranje-regeringen niet zolang de RMP niet kan deelnemen aan de verkiezingen en een of meer zetels heeft in de Staten-Generaal. De EU heeft  nauwelijks weet  weet van onze binnenlandse politieke situatie met de keuze die gemaakt moet worden tussen Van oranje Nassau en de Republiek. Alle gezeur over economie, schuldencrisis, begrotingstekort en staatsschuld wordt niet opgelost zonder dat de RMP in beeld komt en er een referendum plaatsvindt over onze staatsvorm. De schuldige voor dit sterk oplopende begrotingstekort en de sterk oplopende nationale schuld is niemand anders dan mevr. Van Oranje Nassau, omdat zij degene is die de RMP en een referendum over de staatsvorm tegenhoud.
Mevr. Van Oranje Nassau dankt haar positie aan koningin Elizabeth II en de Britten zijn tegen de EU en overwegen zelfs de EU te verlaten. Mevr. van Oranje Nassau moet gewoon koningin Elizabeth II volgen en is dus ook tegen de EU. De belangrijkste reden zal zijn, dat de EU beheerst wordt door een meerderheid aan republieken en dat de republieken Duitsland en Frankrijk eigenlijk gewoon de dienst uitmaken in Europa.
Waar Van oranje Nassau kiest voor Groot Brittannië, kiest de RMP natuurlijk vóór de republieken Duitsland en Frankrijk en zolang zij de EU steunen steunt de RMP de EU.
Landgenoten, ga nu niet opnieuw een waardeloze oranje-regering kiezen want die vallen toch weer, zinloos. Maak u keuze voor Van oranje Nassau en ga stemmen of voor de Republiek Nederland en ga niet stemmen, maar wordt in plaats daarvan lid van de Republikeinse Moderne Partij of doneer de RMP, zodat u de navolgende verkiezingen op de RMP en dus de Republiek Nederland kunt gaan stemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten