HOOFDPAGINA      

donderdag 19 april 2012

Ook de koning van Spanje, Juan Carlos, ging vreemd

Het zijn me de lieden, staatshoofden en top politici. De koning van Zweden zou seksclubs bezoeken en zich bezighouden met de dames aldaar. De koning van Spanje ging op olifantenjacht met zijn buitenechtelijke liefje de 46-jarige prinses Corinna zu Sayn-Wittgenstein. En dat wil dan voor de buitenwereld getrouwd zijn. Arnold Swarzenegger maakte het nog bonter. Hij was getrouwd met een lid van de Kennedyfamilie, toen hij in 2011 bekende al 10 jaar een buitenechtelijk kind te hebben bij zijn huishoudster, waarmee hij ook nog altijd een buitenechtelijke relatie had. Swarzenegger was Gouverneur van Californië van 2003 tot 2011.
Het verschil tussen de republikein Swarzenegger en de beide koningen is, dat Swarzenegger geen staatshoofd was en dat republikeinen in tegenstelling tot koningen niet een soort supermens hoeven te zijn. Republikeinen, die een keer vreemdgaan mwah, het zijn ook maar mensen, maar koningen dat kan natuurlijk niet Ik neem aan dat de bevolking van Spanje nu dag met het handje zegt tegen Juan Carlo en een President kiest.
Het is overigens wel een zeer charmant liefje, zie foto, waar Juan Carlos zogenaamd mee op olifantenjacht ging.
Zo ongeveer het type, dat ik zelf zoek.

3 opmerkingen:

Mordanicus zei

Zou onze koning, W.-A. van Oranje-Nassau, er een buitenechtelijke relatie op na houden? Zijn voorganger en voorvader Willem III had de nodige affaires gehad.

Ben Van Herwijnen zei

Ja, het probleem met die lieden is, hoe meer affaires hoe populairder dat ze worden.

Mordanicus zei

Wel, Willem III was allesbehalve populair in zijn tijd. Het heeft Emma veel PR-werk gekost om het imago van de Oranjes enigzins te doen herstellen.

Een reactie posten