HOOFDPAGINA      

zaterdag 16 juli 2011

Olympische Spelen waren de ondergang van Griekenland, Nederland moet dat vooral niet nadoen

De Olympische Spelen van 2004 in Athene luidde eigenlijk de neergang van Griekenland in. Ik weet niet hoeveel miljarden het de Grieken gekost heeft, maar ze hebben er tot op de dag van vandaag de naweeën van. Olympische Spelen zouden Nederland 2 miljard gaan kosten Telegraaf.nl meldt dit, op basis van een onderzoek door RTL4. De ervaring leert, dat dit soort schattingen uit politieke overwegingen altijd te laag worden gepresenteerd, dus het gaat ons zeker het dubbel kosten, 4 miljard.
 Tegen de tijd, dat de werkelijke kosten blijken, zijn de verantwoordelijke politici met goed gevulde zakken vertrokken naar andere goed betaalde baantjes en is niemand meer verantwoordelijk, terwijl het land met de schulden blijft zitten. Oranje wast altijd zijn of haar handen in onschuld. Niet doen dus. Ons land is al te vol en we hebben geen geld, er moet grof bezuinigd worden tenslotte, we zijn dus niet in de positie om dergelijke dure spelen in een zo vol en zo klein land te organiseren. Grootheidswaanzin van het oranje regime.
De meerderheid van de bevolking was al tegen en na het lezen van de enorme kosten die Olympische Spelen voor Nederland meebrengen, zal een overgrote meerderheid wel tegen zijn. Laten we maar dingen organiseren die we wel kunnen betalen en waar we de faciliteiten en ruimte wel voor hebben. WK zwemmen, WK atletiek, WK schaatsen, MotoGP races, Superbike, DTM, en dergelijke.
Bent u het met mij eens? Voor slechts €10 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren  kan al vanaf €1,-.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het IOC heeft een simpele strategie"schuif alle kosten/lasten van de OS af op de overheid en neem alle opbrengsten/lusten.

Het is niet voor niets dat IOC staat voor zowel "International Olympic Committee" als "International Organized Crime".

Een reactie posten