HOOFDPAGINA      

woensdag 20 juli 2011

Convenanten en beloningscodes werken niet, wetgeving is nodig voor beloningen in de (semi)publieke sector

Wilders wil dat mevr. Schippers de bestuursvoorzitter van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam gaat aanspreken op zijn beloning van €400.000 per jaar, die ver uitgaat boven de 'balkenendenorm'.
Een zwak pleidooi van Wilders, want het gebeurt de volgende keer toch weer op een andere plaats. Alle convenanten en zelf opgelegde gedragscodes werken niet blijkt nu al jaren.
Het oranjeregime maakt bergen wetten, waar niets mee gedaan wordt of dingen regelt die al lang in andere wetten zijn geregeld. Op deze wetten maken ze weer stapels wijzigingen en wijzigingen op wijzigingen, maar de beloning in de (semi)-publieke sector nu eindelijk eens regelen in een wet, ho maar. De oorzaak is natuurlijk de 'oranjenorm', dat is €800.000 NETTO per jaar voor mevrouw Van oranje Nassau alleen voor direct levensonderhoud, eten, drinken, kleding en dergelijke. Voor onderhoud paleizen, toelagen familie, beveiliging en personeel, gaat nog eens 100 miljoen naar de familie Van Oranje Nassau. De oranjeclub, waaruit de Tweede kamer bestaat, heeft dus geen enkel recht van spreken en kan er niets aan doen. Daarom kunnen allerlei lieden in (semi)publieke dienst absurde bedragen opstrijken voor arbeid, waar goed gekwalificeerd personeel voor 4 keer modaal in de rij zou staan. In de Republiek Nederland is dit binnen de kortste keren afgelopen en teruggebracht naar redelijke beloningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten