HOOFDPAGINA      

maandag 4 juli 2011

Eén miljoen Polen naar Nederland

Er kwamen al 125.000 mensen uit Midden en Oost-Europa naar Nederland, waarvan 4/5 Polen, bron telegraaf.nl. Beste mensen de Polen, maar ik zie niet waarom half Polen in het overvolle Nederland gevestigd moet worden. De meeste blijven hier en zullen familie en gezinnen laten overkomen uit Polen. Binnen nu en 20 jaar betekent dat een bevolkingsaanwas van 1.000.000 inwoners en dat is nou net het laatste wat Nederland nodig heeft.
De verhalen van Oranje, dat we immigranten nodig hebben om onze economie draaiende te houden en onze pensioenen veilig te stellen zijn in mijn ogen zelfmoordtheorieën. Het is een piramidespel waarmee straks weer een veelvoud van de immigranten van nu de pensioenen van de huidige immigranten moet veilig stellen. In een piramidespel draaien de laatste op voor het verlies en de narigheid die het meebrengt. De zakkenvullers hebben een veilig plekje voor hun zelf gekocht of emigreren met hun geld.
Oranje boort Nederland de grond in. De keuze blijft of zelf langer doorwerken of Nederland tot de nok toe vol stoppen met immigranten, die bereid zijn om onderbetaald het werk doen. Later gaan ze eisen stellen en een normale beloning, waarmee alle voordelen wegvallen en de nadelen overblijven.
Ik kies ervoor dat de Republiek Nederland zichzelf bedruipt met langer doorwerken, het stoppen van de immigratie en het bevorderen van de emigratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten