HOOFDPAGINA      

dinsdag 2 februari 2016

Oud RMP lijsttrekker in Amsterdam Delano Felter alsnog veroordeeld

Bronnen: Telegraaf  AD  Volkskrant
Delano Felter
Groot was de opschudding, die Delano Felter in maart 2010 veroorzaakte in een interview op AT5 als lijsttrekker van onze partij in Amsterdam voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Een stortvloed van emails en reacties op internet aan zijn adres en onze partij was het gevolg. Dhr. Felter haalde alle media, inclusief het achtuur journaal en RTL halfacht nieuws. Er werden aangiftes gedaan tegen dhr. Felter en tegen onze partij, wegens het beledigen van homo's.

Op een gegeven moment voelde dhr. Felter zich zelfs genoodzaakt te vluchten naar België. Later keerde hij overigens weer terug.
Het toenmalig bestuur kwam tot het besluit Delano Felter te royeren. 
Bij de verkiezingen in 2010 in Amsterdam haalde Delano Felter 320 stemmen.
Ook al was het geen succes, Delano Felter blijft voor altijd de man, die zorgde voor de eerste deelname aan een verkiezing door de Republikeinse Moderne Partij.
De kwestie sleept al 6 jaar. De aangiftes tegen onze partij werden geseponeerd en Felter werd vrijgesproken door de Rechtbank en het Gerechtshof. Het OM ging in beroep stapte uiteindelijk naar de Hoge Raad, want Oranje kàn de Republikeinse moderne Partij doodeenvoudig niet laten winnen. 
Dus werd het vonnis door de Hoge Raad vernietigd, zodat de zaak werd terugverwezen naar het Gerechtshof, dat Delano Felter op 1/2/2016 alsnog heeft veroordeeld tot een geldboete van €1000,-, waarvan €500 voorwaardelijk, met een proeftijd van 2 jaar.
De veroordeling van Delano Felter leverde op 1/2/2016 in totaal 430 unieke bezoekers op onze website op, waar er normaal 20 per dag de site bezoeken. Nieuwe leden leverde het helaas niet op en dat is toch waar het om draait.

2 opmerkingen:

Dancat zei

Als ik je een advies mag geven? Ik, zoals, volgens uw eigen blog aangeeft, ben hier beland vanwege een krantenartikel over dhr Felter.

Mijn eerste reactie? De website komt over als amateuristisch, rommelig, geen enkele uitstraling! Anno 2016 is dat een absolute no-no!

Investeer in een professionele webdesigner met verstand van zaken, waaronder SEO! En hou het bitter zijn op een iets lager pitje. Vertrouw me, ik weet waarover ik spreek!

Groetjes

Ben Van Herwijnen zei

@Dancat
Bedankt voor je reactie.
Het probleem onderkennen we zelf ook, maar we hebben helaas niet de know how om er een state of the art website van te maken en al helemaal niet het geld om dat te laten doen.
Het blijft wel een aandachtspunt en zodra we de mogelijkheid hebben wordt het zeker aangepakt.

Een reactie posten