HOOFDPAGINA      

zondag 17 juli 2011

Prins Charles is jaloers op de aandacht in de VS voor William en Kate

Hij heeft gelijk, prins Charles, de aandacht voor William en Kate in Canada was enorm, maar dat zal prins Charles niet zo gestoord hebben, want Canada behoort tot het rijk van zijn moeder, koningin Elizabeth II. Nee, het zal de aandacht in Los Angeles zijn en vooral in Hollywood, een district in Californië, dat hem gestoord zal hebben. Prins Charles, bij gelijkblijvende politieke verhoudingen in Groot-Brittannië, de aanstaande koning van Groot-Brittannië, heeft nooit de aandacht gekregen in Los Angeles, die zijn zoon Wlliam met diens vrouw Kate wel ten deel viel en dat kan prins Charles blijkbaar niet goed hebben.
Tijdens zijn eerste huwelijk met prinses Diana kwam hij, wat betreft zijn positie op de
glamourladder, niet verder dan prins Albert van Monaco en met zijn tweede vrouw is hij daar blijven steken. Hollywood heeft hem nooit zien staan. William, de hertog van Cambridge, schopte het meteen tot prominente aandacht in Los Angeles, met het district Hollywood, de benchmark op het gebied van glamour.
Natuurlijk hebben de Amerikanen geen aandacht gehad voor het inhoudelijke wat William en Kate zouden moeten hebben volgens prins Charles, want Amerikanen begrijpen helemaal niets van royals en gaan er van uit, dat alleen doktoren en psychiaters over het inhoudelijke gaan.
Prins Charles zou eigenlijk blij moeten zijn, dat ondanks het achterhaalde, dat monarchieën meebrengen er toch ruime aandacht was voor zijn zoon en schoondochter in de VS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten