HOOFDPAGINA      

dinsdag 16 juni 2015

Er horen republikeinen in de 1e en 2e Kamer

Thans zitten er uitsluitend orangisten in onze Eerste en Tweede Kamer, terwijl zelfs de meest gekleurde opiniepeilingen laten zien dat 20% tot 50% van de Nederlanders de Republiek wil.
De volksvertegenwoordiging hoort het volk te vertegenwoordigen, dus ook de 20%-50% republikeinen.
De grote spreiding van 20%-50% wordt volledig veroorzaakt door de vraagstelling. Vraagt men: wilt u een republiek of monarchie? zegt 80% monarchie en 20% republiek. Luidt de vraag: is erfopvolging nog wel van deze tijd? Antwoord 50% Nee. Bij dit soort peilingen zit ook altijd een groot deel 'weet niet', dat zijn de schijters die we ook onder de orangisten scharen.
Op basis van genoemde cijfers horen republikeinen tenminste 30 2e Kamerzetels te hebben en 15 Eerste Kamerzetels. Nu hebben wij republikeinen er in beide Kamers 0,0


Alle 150 zittende Tweede Kamerleden en alle 75 Eerste Kamerleden zweren nu, na elke verkiezing trouw aan de Grondwet en nog eens expliciet aan de Koning. En dat laatste maakt hun tot orangisten.
De Koning staat al in de Grondwet, maar daar staat ook in hoe je de Koning in de Grondwet kunt vervangen door een President. Republikeinen kunnen dus gewoon volstaan met een eed van trouw aan de Grondwet.
Alleen orangisten zweren expliciet trouw aan de Koning en dus zijn alle Eerste en Tweede Kamerleden orangisten, wat ze ook beweren voor de camera en in hun partijprogramma's.

Bij elke Tweede Kamerverkiezing gaat u, als republikein, stemmen op deze orangisten die vervolgens met uw stem weer trouw zweren aan Van Oranje Nassau.

Het is een vicieuze cirkel, die alleen is te doorbreken door even niet te gaan stemmen en LID te worden van de Republikeinse moderne Partij of de RMP te DONEREN, zodat wij kunnen deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen en zetels halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten