HOOFDPAGINA      

vrijdag 19 juni 2015

Het Oranje-bewind kost u nog steeds miljarden

De laatste miljarden die het Oranje-bewind heeft verkwanselt waren er 11 in totaal voor de HSL en de Fyra.
Al vanaf het begin was duidelijk, dat de HSL zou mislukken, omdat je voor een paar tientjes met Ryanair van Amsterdam naar Brussel vliegt en weer terug.
De Oranje grootheidswaanzin kent echter geen grenzen en dus werd de HSL erdoor gedrukt, want ook het over en overvolle Oranje-Nederland zou zijn hogesnelheidslijn hebben.
Orangisten wat hebben jullie toch kapsones. Duitsland kan zich een hogesnelheidstrein veroorloven en Frankrijk, die bouwen ze ook nog gewoon zelf, maar Nederland is te klein en te overvol voor dit soort prestigeprojecten ingegeven door oranje grootheidswaanzin.

U, belastingbetaler, doet altijd of u zo weg bent van dat miljarden verslindende quasi Oranje-sprookje. Ik wil even opmerken, dat Willem-Alexander in plaats van sprookjesachtig eerder chagrijnig oogt en dat zijn moeder ook niet uitblonk door vrolijkheid.
Laat Oranje barsten, ga lekker met uw (klein)kinderen en of partner naar de Efteling, want wat Anton Pieck daar heeft ontworpen is tenminste een echt sprookje, waar je vrolijk van wordt en het kost navenant niets.

Ga ook voorlopig niet meer stemmen op de orangisten, dat zijn alle 150 Tweede en alle 75 Eerste Kamerleden. Na elke verkiezing zweren deze lieden expliciet trouw aan de Koning en dat doen alleen orangisten.
Word in plaats daarvan eerst LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP, zodat we aan de volgende 2e Kamerverkiezingen kunnen deelnemen en u op republikeinen kunt stemmen.

Zie voor alle miljarden, die Oranje ons kost in plaats van oplevert; Oranjeregime kost miljarden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten