HOOFDPAGINA      

maandag 6 januari 2014

Fout op fout bij de belastingdienst duidt op Oranjebewind in duikvlucht

Nog nooit zoiets gezien zegt Fiscalist Overduin. Opnieuw een grove fout bij de belastingdienst, die zeer nadelig uitpakt voor de burgers.
Eerder was er al de chaos rond het huurwaardeforfait, waarbij de belastingdienst andere bedragen hanteerde dan gepubliceerd werden in de Staatscourant en nu blundert de belastingdienst opnieuw met te hoge percentages voor de eerste belastingschijf en voor box 2.
Zeer nadelig voor de burgers, die hun voorlopige aangifte opnieuw moeten doen of anderhalf jaar moeten wachten aleer ze hun teveel betaalde euro's terugontvangen.
Het zijn allemaal tekenen, die erop duiden dat het Oranjebewind zodanig in verval is, dat het niet meer aan de kwaliteitseisen voldoet die het Nederlandse volk aan de staat stelt.

Zes achtereenvolgende regeringen zaten de 4 jaar niet uit sinds de oprichting van de Republikeinse Moderne Partij op 14 september 2000 en de kans dat Oranje/Rutte II nr. 7 wordt is nagenoeg 100%. Tevens is er het plichtsverzuim van Willem Alexander van Oranje Nassau t.a.v. artikel 74 lid 1 van de Grondwet over het voorzitten van de Raad van State, dat hij niet uitvoert. 
Allemaal feiten, die bewijzen dat het afgelopen is met het Oranjebewind. Het werkt niet.
Iedereen begrijpt en ervaart, dat het land sterk achteruit boert. We komen niet meer uit de crisis, totdat de RMP meedoet aan verkiezingen en zetels haalt in de Tweede Kamer. Hoe eerder dat gebeurt hoe beter het is voor het land.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP


Update 7/1/2014
Waterschap vergeet 3 jaar belasting te heffen en laat burgers nu achteraf betalen over 2011 t/m 2014, zie artikel telegraaf  

4 opmerkingen:

Mordanicus zei

In uw programma lezen we dat de RMP voorstander is van verhoging van de vennootschapsbelasting naar 25 resp. 30 procent, en de tijdelijke invoering van een extra schijf op de inkomstenbelasting van 65% voor de hoogste inkomens (200.000+).

Mogen wij hieruit opmaken dat de RMP afgezien van boven vermeldde wijzigingen het huidige belastingstelsel wenst te handhaven?

Ben Van Herwijnen zei

@ Mordanicus
In grote lijnen wel

Mordanicus zei

Ik wilde u het volgende niet onthouden: http://nos.nl/koningshuis/artikel/595106-troonswisseling-belgie-koopje.html

Volgens dit bericht dat de Belgische troonwisseling een stuk goedkoper is geweest dan de inhuldiging van WA van Oranje-Nassau.

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Een reactie posten