HOOFDPAGINA      

donderdag 23 januari 2014

De belastingdienst van Oranje is een grote puinhoop

RTL nieuws bericht, dat meer dan honderdduizend burgers al twee maanden geen toeslagen van de belastingdienst, voor huur- zorg, enz. hebben ontvangen. Schandalig.
Eerder schreef ik over de automatisering bij de belastingdienst, die een chaos is geworden. Het nieuwsfeit dat RTL nu brengt maakt duidelijk dat de chaos is veranderd in een puinhoop.

Zes opeenvolgende regeringen zaten de 4 jaar niet uit sinds onze partij, de Republikeinse Moderne Partij, bestaat. Willem van Oranje Nassau pleegt plichtsverzuim jegens de Grondwet, artikel 74 lid 1 eerste zin. Hoe schadelijk dit allemaal is voor het land en de belangen van de burgers, wordt door eerdergenoemde puinhoop bij de belastingdienst aangetoond.

In feite komt het erop neer, dat te weinig mensen het vele en nauwkeurige werk bij de belastingdienst moeten verrichten, omdat de oranjeregeringen te veel geld besteden aan feestvieren. Daardoor blijft er niet genoeg geld over voor serieus werk.

Eenieder begrijpt, dat een niet meer werkende overheid het einde van het oranjebewind betekent en dat de Republiek voor de deur staat, omdat de Republiek met een President en de minister-president gewoon nodig is, wil het land weer functioneren.

Vandaag bleek opnieuw ook Amsterdam weer te blunderen met hun automatisering. Privégegevens van burgers werden online gezet, adressen, bankrekeningen etc.

Een puinhoop, het 'oranjesprookje'. Laat u niets wijsmaken, we moeten gewoon hard werken voor ons geld, zoals de Amerikanen, Duitsers en Fransen dat ook gewoon moeten.

En een President met een erebaantje in het leger in een mooi galakostuum kunnen wij ook.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten