HOOFDPAGINA      

donderdag 16 januari 2014

De RVD schaadt de belangen van de vrije pers en de vrije pers schaadt de belangen van de RMP

Een stelletje waardeloze bange druiloren, de vrije pers. Ze sloven zich uit om een wit voetje te halen bij wat hun als koning zien en worden vervolgens door diezelfde mijnheer, die ze op een voetstuk plaatsen, de grond ingetrapt.
De oranje RVD weigerde de vrije pers toegang tot de nieuwjaarsreceptie van Willem Alexander en wij van de Republiek vonden het prachtig.
De vrije pers krakeelde vervolgens dat ze hun werk moeten kunnen doen en dat is huichelarij, want ze doen hun werk gewoon niet goed.
Het is namelijk zo, dat de enige oppositie in Nederland tegen Willem Alexander van Oranje Nassau's bewind, de Republikeinse Moderne Partij, nagenoeg geheel wordt genegeerd door de vrije pers.
Het is toch echt een hoofdbestanddeel van hun werk het volk voor te lichten en te informeren over de stand van zaken en de ontwikkelingen in de politiek. Het mag dan gerust gekleurd, maar het moet ze moeten het wel doen.
Het buiten de publiciteit laten van de RMP is gewoon een grof plichtsverzuim van onze vrije pers en daarom is het maar goed, dat ze nu ondanks al hun geslijmbal met het Oranje-regime worden afgezeken door hetzelfde Oranje-regime.

Vrije pers, je moet gewoon kiezen. Ligt je voorkeur bij Van Oranje Nassau met hun oranje-koninkrijk of ligt je voorkeur bij de Republiek Nederland, onze eeuwenlange historie en de benchmark staatsvorm op de wereld.

Het is gewoon het werk van de vrije pers om te berichten over wat er politiek leeft in de maatschappij, of ze nou voor Oranje of voor de Republiek zijn.
Afhankelijk van de vraagstelling zegt 20 tot 50% van de Nederlanders voor een republiek, een President of erfopvolging niet meer van deze tijd te vinden. Een significant deel van het Nederlandse volk, wordt door de vrije pers dus nagenoeg volledig genegeerd.
Daarom lachen wij ons te barsten, dat Willen Alexander v. Oranje Nassau, via de RVD, de vrije pers in een keer hun plek van onnozele onderdaan heeft gewezen.
En dat anno 2013 waar iedere burger met zijn smartphone een videootje kan maken en een blog of website kan vullen met politieke verslagen, commentaren en beelden.
Stuur de hele vrije pers maar naar huis want we hebben ze nergens meer voor nodig. 

2 opmerkingen:

Mordanicus zei

Kunnen we Ć¼berhauot spreken over een vrije pers in NL?

Ben Van Herwijnen zei

@Mordanicus

Daar kunnen we van spreken, want de Nederlandse pers mag publiceren wat ze willen zolang ze binnen de grenzen van de geldende oranje-wetten blijven. En geen enkele oranjewet verbidt hun aandacht te besteden aan de RMP onze Republiek van vroeger en een Republiek met President voor de toekomst.
Ze moeten wel willen en vooral durven natuurlijk.

Een reactie posten