HOOFDPAGINA      

donderdag 21 november 2013

Een spoor van incidenten rond Willem Alexander en Maxima

Tijdens de trip van Willem Alexander en Maxima naar de overzeese gebiedsdelen waren er incidenten op Bonaire en Aruba.
Sinds de aankondiging door mevrouw Van Oranje Nassau van haar terugtreden ten faveure van haar zoon is er een spoor van protest en incidenten. Niet meer het massale doch ludieke verzet van de provo en kraakbeweging uit de vorige eeuw, maar kleinschalig doch zeer gericht verzet direct tegen de personen van de familie Van Oranje Nassau.
Op 30/4/2013 was er de rel rond de arrestatie van Maessen van het Nw Republikeinse Genootschap en de studente Joanna van de Hoek. Later was er de politieke rel met Rusland en nu is er weer een politieke rel met Angola. In beide laatste kwesties is de aanleiding het gedrag van ambassadepersoneel en van Nederlandse journalisten jegens ambassadepersoneel.

Het is inmiddels kenmerkend voor het bewind van Willem Alexander van Oranje Nassau met aan zijn zijde de Argentijnse schone Maxima Zorreguieta.
In de aanloop naar het opvolgen van zijn moeder was er natuurlijk nog de aanslag in Apeldoorn op 30/4/2009 met 8 doden tot gevolg.

Het bestaan van de Republikeinse Moderne Partij, sinds 14 september 2000, is zeker niet vreemd aan al deze incidenten. Daarbij valt wel op te merken dat onze partij zelf aan geen van deze incidenten en aanslag deelnam, direct noch indirect, maar we bestaan nu eenmaal en willen de Republiek.

Onze partij zorgt, alleen al door ons bestaan, voor een permanente druk op het Oranje-bewind, totdat de Republiek met de minister-president en een President een feit is.

Word LID of DONEER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten