HOOFDPAGINA      

vrijdag 22 november 2013

Echte feestvierders Willem Alexander en Maxima

Om niet te schrijven feestbeesten. Sinds 30/4/2013 aan het feesten en nu nog eens 2 jaar lang hun '200 jaar oranje koninkrijk' vieren.
Helaas, van feesten en quasi sprookjes kun je niet eten.

 Vandaag lees ik op internet dat verladersorganisatie EVO, op basis van prognoses van het ministerie van Infrastructuur en Milieu voor 2028, dat het Nederlandse wegennet volledig dichtslibt en vastloopt bij aantrekken economische groei. In hun visie betekent dat de opens tukken in de Randstad verder vol leggen met asfalt. Een week eerder las ik dat de PvdA pleit voor het verruimen van het toelatingsbeleid voor asielzoekers.

 Kortom we zitten over en overvol, op elke cm2 rusten 10 claims en #wamax, dat is de hashtag op Twitter voor Willem Alexander en Maxima, doen niets anders dan aan een stuk door feestvieren.

 Ga met ons over op rationelere politiek, te beginnen met de Republiek en een President en ga voor sprookjes naar het geesteskind van Anton Pieck, de Efteling.

1 opmerking:

Mordanicus zei

Laat die mensen maar feesten, hoe meer zij wisten hoe sneller de mensen hier van hen af willen. Immers zij feesten op onze kosten, terwijl onze economie er nog altijd niet goed voorstaat. Over twee jaar is mijn hier het gefeest van deze lieden gewoon zat.

Een reactie posten