HOOFDPAGINA      

donderdag 10 februari 2011

Geen heksenjacht op prostituees

Opstelten ziet af van een verplichte 'peespas' voor prostituees. Een verstandige beslissing van deze oranje bestuurder.
Was het plan elke prostituee een pasje op te dringen met naam en foto, die ze aan hun klanten zouden moeten tonen, Opstelten heeft dit laten varen. In de plaats daarvan gaat hij nadenken over een registratie op nummer, maar zonder pasje.
Het is spijkers zoeken op laag water en een onnodige achtervolging van een beroepsgroep. 90% Van de prostitutiebranche functioneert heel behoorlijk, inclusief een fatsoenlijke belastingafdracht. Voor controleurs van de belastingen is het niet eenvoudig de branche te controleren, maar zeer wel uitvoerbaar. Blijft over de gedwongen prostitutie waar het oranjeregime zo mee begaan zou zijn. Natuurlijk, dit zal zeker voorkomen op beperkte schaal, maar er is ook zeker een andere manier om dit in de gaten te houden. Iedere maatschappelijk werker, wijkagent of rechercheur mag contact opnemen met een prostituee, om zicht te krijgen op de leefomstandigheden. Excessen zullen daarbij zeker opvallen. Bovendien kunnen slachtoffers altijd zelf aangifte doen en 'loverboys' worden terecht zwaar bestraft tegenwoordig.
Een pasje en ook een registratie van prostituees op burgerservicenummer is discriminerend voor allen die het beroep naar eer en geweten uitvoeren en dat is zeker de overgrote meerderheid. Mijn advies aan deze branche, mocht de verplichte registratie doorgaan: "vecht het aan bij de Nederlandse rechter en bij het Europese hof wegens discriminatie."
Gewoon een beetje in de gaten houden en niet moeilijk doen.
Overigens de PVV van Wilders, die de mond vol heeft over vrijheid, is voor een registratieplicht voor prostituees op burgerservicenummer, dat is nu het nieuwe plan van het oranjeregime. Laat vallen die club en wordt lid van de RMP of doneer ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten