HOOFDPAGINA      

zaterdag 12 februari 2011

ALLEEN SCHRIJVEN FORCEERT GEEN DOORBRAAK

Met bovengenoemde titel publiceerde de site HerstelDeRepubliek een artikel. klik hier om het artikel te lezen. Uit het artikel blijkt, dat het politieke inzicht toeneemt op de sites Herstel de Republiek en ProRepublica.
Herstel de Republiek trekt duizenden kijkers. In het laatste halfjaar trokken ze 130.000 kijkers en hetzelfde geldt voor de site van ProRepublica. Ze schrijven zich suf aan vrijblijvende verhalen over de Oranjes, Herstel de Republiek doet dat ook nog eens allemaal anoniem en ze weigeren zich te vermannen tegenover de Oranjes, door lid of donateur te worden van de Republikeinse Moderne Partij. De RMP is nog altijd de eerste en enige echte republikeinse partij in Nederland, die linea recta de Tweede kamer in wil om de Oranjes binnen de kortste keren weg te stemmen met een referendum. Egypte heeft laten zien waar druk van het volk toe in staat is. In Nederland gaat het op zijn West-Europees. Geen protesten op straat, het bestaan van de RMP is al het grootst denkbare protest tegen de Oranjes.
Gewoon achter uw computer lid of donateur worden van de RMP, hoe groter de RMP hoe groter de druk, we nemen deel aan de verkiezingen, halen 1 tot 10 zetels en door de druk is het nodige referendum zo geregeld.
Met een ruim JA van het volk, is daarna de staat zo veranderd in de Republiek Nederland.
Zolang de duizenden bezoekers van Herstel de Republiek en ProRepublica niet de moed hebben lid of donateur te worden van de Republikeinse Moderne Partij heeft Van Oranje Nassau lol, om al hun gekrakeel van we willen wel maar we durven niet. De RMP durft wel èn weet hoe het moet. In de tussentijd wacht ik op aanmeldingen voor mijn partij door de duizenden bezoekers van genoemde sites.
Aanmelden op de site van de Republikeinse Moderne Partij.
Voor €10,- bent u een heel jaar lid met alle rechten en plichten, die een lidmaatschap meenrengt, deelnemen aan en stemmen op vergaderingen, op kandidatenlijsten, bestuursfuncties, contributie betalen, noem maar op. Doneren kan al vanaf €1,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten