HOOFDPAGINA      

dinsdag 12 juli 2016

Oranjeland vergaapt zich weer aan Amerikaanse Presidentsverkiezingen

Merkwaardig gedrag. Mensen die voortdurend gelukkig zitten te zijn met hun oranje-koninkrijk en zich elke vier jaar verheugen op en vergapen aan de Amerikaanse Presidentsverkiezingen, want dat vinden ze democratie, die oranjegasten.
Gelijk hebben ze, de oranjegasten, want dat ìs ook democratie!!!
Waarom ze daarvoor naar Amerika gaan zitten gapen is mij een raadsel, want onze partij, De Republikeinen, zorgt in Nederland voor democratie.
Onze partij biedt het Nederlandse volk een wettige keuze tussen Oranje en de Republiek. Helaas negeert het Nederlandse volk  die mogelijkheid geheel tot dusver en blijft zich vergapen aan de VS. Ook dat is weer zeer merkwaardig, want in peilingen beweert toch echt 20%-50% republikein te zijn.

Behalve de enkele leden die wij hebben, bestaat in de praktijk het hele Nederlandse volk uit oranje aanhangers. Zij gaan bij iedere verkiezing stemmen op lieden die vervolgens met hun stemmen allemaal expliciet trouw zweren aan de Koning. Wij van De Republikeinen noemen dat stemmen vóór het oranje-koninkrijk, oranje aanhangers dus.

Tussen die zojuist genoemde oranjegasten zit 25-50% potentiële republikeinen. Dat zijn mensen die eigenlijk de Republiek willen, maar toch bij iedere verkiezing argeloos of onwetend toch weer stemmen vóór het oranje-koninkrijk

Dom, dom en nog eens dom!!!

Wij van De Republikeinen bestaan niet voor niets. Onze partij bestaat ervoor alle republikeinen in Nederland binnen een partij te verenigen, zo de Tweede Kamer te halen en vervolgens een referendum af te dwingen over de republiek Nederland.

Beste republikeinen word LID van De Republikeinen of DONEER  DR

Geen opmerkingen:

Een reactie posten