HOOFDPAGINA      

vrijdag 22 juli 2016

Amerikanisme en geen globalisme is Trump's devies

Al eerder stelde ik vast dat de VS niet langer de leider van de vrije wereld zijn. Ze moeten hun macht delen met Rusland.
Het politieagent spelen over de hele wereld was al eerder een onderwerp waar voormalig presidentskandidaat Ron Paul zich tegen verzette. Trump neemt dat over en als hij de President van de VS wordt zal hij dat zeker in de praktijk gaan brengen. Tijdens zijn speech op de republikeinse conventie noemt Trump het 'amerikanisme in plaats van globalisme'. De Amerikanen eerst.
Eigen volk eerst is de strategie, die hier door oranje 'goedmensen' al gauw fascistisch en weet ik wat wordt genoemd, maar is eigenlijk het meest logische dat een land kan doen. De term 'eigen volk' benadrukt natuurlijk de buitenlandse afkomst van de Oranjes en dan staan de oranje 'goedmensen' meteen op hun achterste benen. .
Een half jaar geleden stelde ik al vast dat Hillary Clinton overduidelijk meer van hetzelfde is. Mike Pence, de 'running mate' van Trump, noemde Hillary Clinton de 'secretary of the status quo'.
Dat Trump mag winnen. Leve de Republiek!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten