HOOFDPAGINA      

donderdag 4 februari 2016

De 2e politieke moord deze eeuw in ons land

Bart van U. heeft bekend Els Borst te hebben vermoord, volgens hem omdat zij verantwoordelijk was voor de euthanasiewetgeving. Of zijn motief juist is valt niet te bewijzen, dus voorlopig mogen we afgaande op zijn verklaring en de feiten spreken van een politieke moord. Na de politieke moord op Fortuin de tweede in deze eeuw.
Voor het Oranje-bewind zijn deze politieke moorden een blamage en voor ons is het bepaald niet prettig vast te stellen, dat beide politieke moorden gepleegd zijn na de oprichting van onze partij, de Republikeinse moderne Partij, op 14 september 2000.
Direct merk ik hierbij op, dat wij geen enkele schuld hebben aan deze beide politieke moorden, noch direct noch indirect.
Ook de moord op Theo van Gogh in 2004 zou men als politieke moord kunnen zien en dat zou betekenen dat het er al 3 zijn deze eeuw in een tijdsbestek van 14 jaar.
Het is goed zich bij meningsuitingen en optredens te realiseren, dat we niet meer in de vorige eeuw leven waar zo'n beetje alles mocht en moest kunnen, ook politici niet.


1 opmerking:

Mordanicus zei

Zeker de moord op mevrouw Borst is een blamage, aangezien justitie Van U. heeft laten gaan nadat hij NB zich zelf bij de gevangenis had gemeld voor het uitzitten van een hem door de rechter opgelegde straf.

Een reactie posten