HOOFDPAGINA      

woensdag 28 oktober 2015

Oranje-land de gekke Gerrit van de EU

Nederland is het dichtst bevolkte land van de EU en vangt procentueel de meeste vluchtelingen op. In absolute aantallen zelfs meer dan Frankrijk en Groot Brittannië, landen die respectievelijk 18x en 7x groter zijn dan wij qua oppervlakte land. Kortom Oranje-land is de gekke Gerrit van de EU.
De Oranjes zijn zelf immigranten. Waarschijnlijk hierdoor, kan het Oranje-bewind helemaal niets doen om de instroom van vluchtelingen te stoppen. Bewoners worden geconfronteerd met plannen voor honderden tot duizenden vluchtelingen in hun woonplaats. Ze mogen dan hun bezwaren uiten, maar die weten de Oranje-bestuurders al. Horen die opnieuw aan terwijl ze spelletjes spelen op hun smartphones en vervolgens gaan de bewoners gefrustreerd naar huis en worden de vluchtelingen geplaatst.

De Balkanlanden en de Baltische staten weigeren gewoon vluchtelingen op te nemen, terwijl ze plenty ruimte hebben. Wij van de Republiek zouden de grenzen sluiten voor vluchtelingen op basis van onze giga overbevolking en de vluchtelingen op basis daarvan doorverwijzen naar de EU landen met plenty ruimte, die nu geen of slechts enkele vluchtelingen opnemen.
Bewoners die dreigen met geweld of er zelfs al toe overgaan, worden naïef benaderd door de Tweede Kamerleden met een briefje dat ze dat toch vooral niet moeten doen.
Willem Alexander zegt in Nederland worden zaken uitgepraat en niet uitgevochten. Een nogal onnozele opmerking, dat maakt het Nederlandse volk zelf wel uit. We schroomden niet geweld te gebruiken in het verleden. Dus ook in Nederland worden conflicten uitgevochten.
Elke tegenstander wordt meteen weggezet als racist of xenofoob en te pas en te onpas wordt de Tweede wereldoorlog erbij gehaald. Onzinnige kwats, we leven in een totaal andere politieke situatie.

Het Nederlandse volk zou knettergek zijn, als ze dit allemaal blijven slikken terwijl het overgrote deel van de EU weigert een bijdrage te leveren.
Stop met dat verheerlijken van Oranje, want voor je het weet hebben we een islam kalifaat en vlucht Oranje met zijn miljoenen het land uit.
U kunt nu nog kiezen voor de Republiek.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten