HOOFDPAGINA      

woensdag 14 oktober 2015

Het Oranje-vluchtelingen paradijs

Oranje/Rutte noemt dreigbrieven aan raadsleden 'bizar en verwerpelijk'. Ik noem het begrijpelijk.
Kijk arrogante oranje mijnheer Rutte, de vluchtelingen gebruiken onconventionele methode om hier te komen en dat kun je van het Nederlandse volk niet verwachten, dat ze zich uitsloven in politieke correctheid om hun belangen te beschermen tegen dit giga probleem, waar jij noch Willem-Alexander wat aan doen.
Het Nederlandse volk moet dus wel zelf proberen haar belangen veilig te stellen.
De meeste bezwaren die burgers aanvoeren tegen de komst van miljoenen asielzoekers naar ons land zijn juist en terecht en het is logisch dat men zich verzet.

Ik voeg daaraan toe: Nederland is het dichtstbevolkte land van de EU en neemt procentueel de meeste vluchtelingen op, dàt is bizar en verwerpelijk mijnheer Rutte en Willem Alexander.
De Balkenlanden en Baltische staten weigeren botweg mee te werken aan een eerlijke verdeling. Frankrijk en Groot Brittannië nemen in absolute aantallen zelfs minder vluchtelingen op dan Nederland. België neemt nauwelijks vluchtelingen op. Alleen Duitsland(Merkel) en Nederland zijn de gekke Gerrit van Europa.
Het is nu mooi geweest wat mij betreft. Grenscontroles door het leger en doet de EU moeilijk meteen dreigen met het verlaten van de EU en dat gewoon doen als ze moeilijk blijven doen.
De giga aantallen vluchtelingen zijn wel 10x nadeliger voor ons land, dan het verlaten van de EU.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten