HOOFDPAGINA      

zaterdag 24 oktober 2015

Giga vluchtelingen schuld van Merkel en Oranje

Het hartelijk welkom van Bondskanselier Merkel aan de 1.000.000 vluchtelingen per jaar in Duitsland is te krankzinnig voor woorden. Het is dan ook volkomen logisch dat het Duitse volk in verzet komt tegen mevrouw Merkel en haar aftreden eist. Ook haar eigen zusterpartij de CSU in Beieren wil van haar af.
Voor de integratie tussen de voormalige DDR en Duitsland na de hereniging heeft ze ongetwijfeld haar betekenis gehad, ze is geboren in de voormalige DDR, maar nu slaat ze met haar misplaatste barmhartigheid de plank helemaal mis. Ze zadelt haar eigen volk en het onze op met giga problemen.

Van de 1.000.000 vluchtelingen per jaar naar Duitsland komen er zeker 100.000 naar Nederland. Na herenigingen zijn dat er 400.000 per jaar in ons land. Absurde en krankzinnige aantallen in een land dat eigenlijk al over- en overvol is.
We vangen nota bene in absolute aantallen meer vluchtelingen op dan Frankrijk en Groot Brittannië samen. En dat terwijl Frankrijk 18x groter is als Nederland en Groot Brittannië 6x.

En dan die leugens en halve waarheden van het oranje-regime over de vluchtelingen. Voortdurend gebruiken ze het woord tijdelijk, terwijl ze weten dat er niet één vluchteling wordt uitgezet of wordt teruggestuurd. Afgewezenen belanden zonder uitzondering in jarenlange procedures en mogen vervolgens blijven, omdat ze in jarenlange procedures zaten.
Ook zouden Syriërs allemaal goed opgeleide vluchtelingen zijn, die zich gedragen en graag werken.
Het geweld in de AZC bewijst het tegendeel en statistieken wijzen uit dat gemiddeld slechts 35% van alle asielzoekers aan het werk gaat.
Kreten als "we kunnen het aan" is ongefundeerde slappe kroegenpraat van orangisten, die toch niet worden afgerekend op dit soort uitlatingen.
Een meneer Ascher die staat te kwallen van "ik wil ze zo snel mogelijk aan het werk hebben" . Slap gezeur, want daar komt toch niets van terecht.

Het Oranje-regime doet niets tegen de vluchtelingen stroom, helemaal niets 0,0 zero.

Hadden we genoeg ruimte was het allemaal geen probleem, maar op iedere cm2 in Nederland liggen al 5 claims van Gemeenten, Waterschappen, Provincie, de landelijke overheid en voorts allerlei belangengroeperingen.
Het is een wandaad tegen de eigen bevolking, deze geheel in het nauw te drijven met quasi barmhartigheid en voortdurend de 2e Wereldoorlog erbij halen. Alibi-politiek

De EU
Blijven de Balkan landen en de Baltische staten weigeren een evenredig deel van de vluchtelingen op te nemen, zit er niets anders op dan met Duitsland de EU te verlaten en samen verder te gaan, maar dan zonder Angela Merkel en zonder Oranje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten