HOOFDPAGINA      

dinsdag 4 maart 2014

Onze media discrimineren en schenden daarmee de GrondwetNee, niet de homoseksuelen maar de republikeinen worden door deze figuren op een schandalige wijze gediscrimineerd.

Artikel 1 van de Grondwet luidt:
Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Wij republikeinen worden door de media gediscrimineerd. Ze besteden nul komma nul aandacht aan ons staatsbestel, de Republiek, terwijl 25% tot 50% in Nederland de Republiek wil.

Volgens de laatste EenVandaag peiling met de vraag:
Moet Nederland een monarchie blijven of een republiek worden?
is 25% van het volk voor een republiek.  
In een TNS/NIPO enquête van 2003 met de stelling:
erfopvolging is niet meer van deze tijd.
Vond 57% van het Nederlandse volk dat erfopvolging inderdaad niet meer van deze tijd is. 
Voorbeeld valse voorlichting

Genoemde EenVandaag peiling is een mooi voorbeeld van hoe uitslagen in de media gemanipuleerd worden ten faveure van Van Oranje Nassau.
Klik op EenVandaag enquete en u ziet onderaan op hun site dit:

Moet Nederland een monarchie blijven of een republiek worden?
  • 67%
    Monarchie blijven
  • 17%
    Republiek worden
  • 16%
    Weet niet/ geen mening

Selecteer nu rechts bovenaan op EenVandaag enquete in de oranje rechthoek dezelfde stelling
"Moet Nederland een monarchie blijven of een republiek worden?"
Bekijkt u nu de uitslagen door op het cirkeldiagram van elke provincie te klikken, ziet u dat in alle provincies tussen de 20% en 30% voor de republiek is. Alleen Overijssel met 12% en Groningen met 17% zitten onder de 20%.

U raadt het al, de lage score van Groningen wordt op de hoofdpagina getoond als HET landelijk gemiddelde. Regelrechte volksverlakkerij met NOS belastinggeld.

In de wetenschap dat 90% van de bezoekers van zo'n site niet verder kijkt dan de hoofdpagina en alleen dus die 17% voor een republiek ziet, is dit een mooi voorbeeld hoe er altijd gemanipuleerd wordt ten faveure van het oranjeregime.

De uitslagen per provincie, waar een veel hoger percentage voor de republiek uit blijkt zijn bijna niet te vinden, zodat de gemiddelde bezoeker niet verder komt dan de conclusie dat slechts 17% van het Nederlandse volk de republiek wil.

Worden de uitslagen per provincie gewogen met het aantal inwoners, komt het aantal republikeinen in Nederland op 23%.
Deze 23%, volgens deze oranje gekleurde EenVandaag peiling, wordt in de media totaal genegeerd en daarmee stelselmatig zwaar gediscrimineerd. 
De Tweede en Eerste Kamer kennen geen ènkele republikein, want allemaal hebben ze trouw gezworen aan van Oranje Nassau voor hun zetel en dat doet een republikein niet.


Uit bovengenoemde uitslagen in 2003 en 2014 blijkt dat deze voor een groot deel afhankelijk zijn van de vraagstelling en natuurlijk van welke bevolkingsgroepen men benadert. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten