HOOFDPAGINA      

woensdag 12 februari 2014

Het oranjebewind, liegen besodemieteren arrogant en corrupt

Plasterk is het bewijs van het volk voorliegen en besodemieteren vanuit een verheven arrogantie, door het hele oranjebewind.
De corruptie van het bewind is te talrijk om op te noemen. De nieuwssites van dit en afgelopen jaar wisten de ene corrupte ambtenaar en of bestuurder na de andere te melden.

Volgens de laatste oranje EenVandaag-enquête wil 25% een republiek. Even uitgaande van deze cijfers begrijp ik niet, dat deze 25% republikeinen toch blijft stemmen op lieden, die vervolgens met hun stem op zak voor hun zetel trouw gaan zweren aan Van Oranje Nassau. Dom, dom, dom.
Het resultaat is, dat Van Oranje Nassau na elke verkiezing kan rekenen op 100% steun van alle volksvertegenwoordigers in de Eerste en de Tweede Kamer.

Republikeinen stop hiermee. Maak eerst de principiële keuze Van Oranje Nassau of de Republiek en maak u daarna pas druk over de politiek in en voor de Republiek.

En natuurlijk laat de Tweede Kamer Plasterk zitten. Het doel is namelijk de oranje mediashow weer opvoeren met veel gezever van Frits Westers, Monique van der Heijden en Plasterk zelf met zijn oranjeclub- genoten. Allemaal flauwe kul om u een oranjeshow over quasi spannende politiek te kunnen voorschotelen.
Ze drinken een glas doen een plas en alles gaat door op zijn oranjes. En dat laatste moeten we ban af.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten