HOOFDPAGINA      

dinsdag 25 februari 2014

De oranje-media noemen nu zelfs een President al premier

Waarschijnlijk gedreven door een soort loser  hoogmoed noemen de oranje media nu zelfs een President, het staatshoofd van een land, al premier. De gebeurtenissen in Oekraïne, rond hun President Janoekovitsj, brachten dit aan het licht.
Alles natuurlijk om #WaMax te plezieren want die kunnen niet tegen het woord President en om te verhullen, dat ze zelf zulke achterlopende figuren zijn, die nog proberen een koninkrijkje overeind te houden.


Uitzending EditieNL van 24/02/2014:
Een van de presentatoren zegt:
"de gevluchte premier Janoekovitsj"
Het betrof hier niet de PREMIER van Oekraïne maar de PRESIDENT EN DUS HET STAATSHOOFD VAN Oekraïne. Erg denigrerend.

Later in de genoemde uitzending maakten ze het nog gekker, door RTL hun 'politiek' commentator Jos Heymans de parallel te laten trekken tussen de exorbitant luxe ambtswoning van voormalig PRESIDENT en dus staatshoofd Janoekovitsj" en de ambtswoning van Rutte, die door het oranjebewind premier wordt genoemd en slechts een hofnar is van #WaMax..

In mijn beleving een grove en bewuste kleinering van de President van een groot land, door hem als staatshoofd te vergelijken met de premier van het oranjebewind. Het oranjebewind noemt onze Grondwettelijke minister-president al jaren premier, ook weer omdat #WaMax niet tegen het woord president kunnen, dat ook al zit in minister-president.
Allemaal krampachtige pogingen om van Oranje Nassau nog het aureool van 'koning' te geven.

Rutte is geen staatshoofd, Janoekovitsj was dat wel en EditieNL had dus de luxe onderkomens van Willem Alexander van Oranje Nassau moeten vergelijken met de luxe onderkomens van ex-President Janoekovitsj. 
Dat durfden ze natuurlijk niet en vandaar deze belachelijke achterlijke en vooral denigrerende vergelijking, die ze maakten.\


De Telegraaf ging EditieNL voor door de President van Oekraïne premier te noemen.  Klik op de pic en klik daarna nog een keer op de pic voor leesbare vergroting.

De oranje-media zijn helemaal doorgedraaid.

Update 20/3/2014
Nieuwsuur Ned2 22.14 uuur: Een verslaggever noemt de President van Frankrijk, Francois Hollande, premier Hollande
Zie deze aflevering van Nieuwsuur op exact 10.34 vanaf het begin.

Een werkelijk misselijkmakende oranje arrogantie, die ik zal doorgeven aan President Hollande.

1 opmerking:

Mordanicus zei

Dit is idd een fout van jewelste. Tsja de media gaat hard achteruit...

Een reactie posten