HOOFDPAGINA      

vrijdag 22 februari 2013

Een voortdurende Oranje inquisitie tegen prostituees en hun klanten

Het voortdurend dwars zitten en pesten van prostituees in Nederland door het oranje-regime is al schandalig en nu is er ook nog zo'n oranje do-goodie, die prostitutie helemaal wil gaan verbieden. Het betreft Kamerlid Myrthe Hilken. 
Deze oranje do-goodie wordt nu ernstig bedreigd. Mannen zijn terecht kwaad op haar, omdat ze hen de dames van plezier wil afnemen en dat is voor menig man het enige pleziertje in het leven met het oranje-regime.
Tegen alle belanghebbende in en bij de prostitutie-branche zeg ik: "breek met het oranje regime en steun mij voor de Republiek Nederland".
Onze vroegere Republiek (1588-1806) kenmerkte zich door tolerantie en welvaart. Van Oranje Nassau en hun aanhang zijn wel overdreven tolerant tegen homo's, maar verdacht overdreven anti dames van plezier.
Voor homo's zijn allerlei wettelijke regelingen, terwijl het Oranje-regime de prostitutie wil verbieden. Belachelijk.

Homo's akkoord, maar ook tolerantie jegens prostituees en hun klanten. De dames van plezier verdienen een wettelijke basis in NL met een zo goed mogelijke bescherming van de dames en hun klanten.
Het Oranje-bewind is al bezig met een regeling, om prostituees te registreren en een vergunning te verlenen, nadat ze in een persoonlijk gesprek hebben vastgesteld of de dame wel vrijwillig werkt. Eigenlijk is dat al een beetje een schoffering van de dames.
ik ben van mening, dat de politie en belastingcontroleurs vrij eenvoudig steekproefgewijs kunnen vaststellen of sprake is van mensenhandel en of belastingontduiking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten