HOOFDPAGINA      

dinsdag 12 februari 2013

Anjo Clement van het NRG haalt bakzeil bij àlle Kamerleden

Anjo Clement, de voorzitter van het Nieuwe Republikeinse Genootschap, heeft alle fracties in de Tweede Kamer bezocht en gesproken over de Republiek, las ik onlangs ergens. De heer Clement vond geen steun voor de Republiek en werd dus erg teleurgesteld door die gesprekken. Tevoren had ik hem dat kunnen vertellen.
Alle Eerste en Tweede Kamerleden zweren namelijk trouw aan mevrouw/Willem van Oranje Nassau, zodra ze hun zetel innemen. De heer Clement had dat behoren te weten.
Blijkbaar is men bij het Nieuwe Republikeinse Genootschap zo kinderlijk te denken, dat ze met lieden die trouw zweren aan Van Oranje Nassau en daar 100.000 euro per jaar voor ontvangen, de Republiek Nederland kunnen realiseren. Forget it!!!
Het moet hard tegen hard, mijnheer Clement, het blijft een kwestie van VOOR/TEGEN de Republiek, Nederland. Een beetje republiek of een beetje Van Oranje Nassau bestaat niet en andere smaken bestaan niet.
Mijn indruk is, dat het NRG, Prorepublica en #wegmetdemonarchie wel de Republiek zouden willen, maar niet durven doorzetten.
Even afgezien van staatsgrepen en andere kolder, zal het uiteindelijk via het parlement geregeld moeten worden en daarvoor heb je een partij nodig met zetels in de Staten Generaal.
De partij hebben wij al en zonder blikken of blozen, durf ik te stellen, dat de Republikeinse Moderne Partij de leidende positie heeft in alle oppositie tègen het Van Oranje Nassau-regime. Nederlanders die de Republiek willen kunnen uiteindelijk niet anders dan lid worden van de RMP of de RMP doneren.
Verdoe uw tijd niet met oeverloos gezwam, maar wordt gewoon lid van de RMP of doneer ons.
Het NRG heeft 1400 leden en dat is ruim genoeg om de Tweede Kamer te halen.
Beste mijnheer Clement sluit u met uw 1400 leden aan bij de Republikeinse Moderne Partij en we halen snel een zetel, dwingen een referendum af en realiseren zo, op afzienbare termijn, de Republiek Nederland.

Word LID of DONEER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten