HOOFDPAGINA      

donderdag 29 maart 2012

Nederland kan niet meer op Duitsland leunen

Klaas Knot, de president-directeur van De Nederlandsche Bank, vindt dat Nederland zich geen verloren jaar kan permitteren, door nieuwe verkiezingen. Mijnheer Knot mag dat vinden, want hij heeft geen politieke functie al is hij wel door het van Oranje Nassau-bewind aangesteld. Het is in onze democratie uiteindelijk het volk wat bepaalt wat er gebeurd. En een democratie is Nederland, want sinds het bestaan van de Republikeinse Moderne Partij is er de keuze tussen het Van Oranje Nassau bewind of de Republiek Nederland met een President en deze keuze overstijgt het belang van een begrotingstekort volgens de EU-regels. Nu probeert het Van Oranje Nassau-regime ons bang te maken met het verliezen van de triple A status, door ons blijvende te grote begrotingstekort, waardoor we miljarden meer aan rente kwijt zouden zijn.
Verliezen we de triple A status is Van Oranje Nassau de schuldige, want die hebben de begrotingstekorten gecreëerd om zo de burger een hoog welvaartsniveau te geven, gebaseerd op schulden, die dezelfde burger zelf moet gaan terugbetalen. Valt dit Van Oranje Nassau-bewind, heeft de EU pech en zal ons begrotingstekort volgend jaar ruim boven de 3% zijn. Daarmee kunnen we onze tripel A status verliezen, maar gaan we door zonder Van Oranje Nassau hebben we de begrotingstekorten binenn de kortste keren terug gedrongen en hebben we onze triple A-status zo weer terug. Wat mijnheer Knot dus doet is het volk bang maken in naam van van oranje Nassau.
In de praktijk begint Nederland achter te lopen met Duitsland en dat wordt helemaal veroorzaakt door ons inmiddels achterlijke bestel. Sinds de RMP bestaat, zat geen enkele oranje-regering de 4 jaar uit en nu zit er zelfs een gekunstelde gedoogregering. Daarmee is de oorzaak van onze teloorgang meteen aangegeven. De RMP is niet toevallig ontstaan, het is tijd voor de Republiek Nederland met een President en de minister-president. Het Van Oranje Nassau-regime heeft altijd geleund op Duitsland, maar sinds de RMP bestaat gaat dat niet meer. De RMP hoort bij de
republieken Duitsland en Frankrijk en Van Oranje Nassau hoort bij Groot Brittannië, want ze zitten hier sinds 1813 met Britse steun.  Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten