HOOFDPAGINA      

woensdag 28 maart 2012

Het wachten is op politici, media, officieren en bn-ers die de stekker uit het Van Oranje Nassau-bewind trekken door openlijk de kant van de RMP te kiezen

Het eerste wat ik denk zodra ik de vertoning in en rond het catshuis van Oranje/Rutte en de zijnen waarneem is, déja vu. Het volk wordt een toneelstukje voorgeschoteld, zonder dat je ook maar één moment het idee hebt, dat er serieus wordt omgesprongen met het landsbelang. Het enige belang, dat ze bovenin het vaandel hebben is het belang van Van Oranje Nassau en dus dat van hun eigen inkomsten. Want wie Van Oranje Nassau steunt in Nederland kan verzekerd zijn van euro's en andere voorspoed. Gewoon vriendjespolitiek.
Helaas, het belang van Van Oranje Nassau is niet hetzelfde als het landsbelang.
Sinds de RMP bestaat zat geen enkele regering de 4 jaar uit en nu zit Nederland te modderen met een gedoogregering, wat dat ook mag zijn. Ook dat wordt weer niets. de enige die in Nederland gedoogd worden zijn de altijd de Van oranje Nassau en wel sinds 1848. De RMP wil gewoon weer onze Republiek, die we altijd al waren van 1588-1806, maar nu met een President en de minister-president.
Wij van de RMP zijn natuurlijk niet op ons achterhoofd gevallen en vriendjespolitiek kunnen wij ook, maar wij noemen het voor wat hoort wat. Steunt u de Republikeinse Moderne Partij, steunt de RMP u. In concreto betekent het bijvoorbeeld, dat iemand die in de fase waarin we ons bevinden €100.000 euro doneert aan de RMP, door ons gekozen zal worden tot voorzitter als hij of zij zich daarvoor kandidaat stelt. De taak van de voorzitter is natuurlijk in de eerste plaats, zorgen dat de partij goed georganiseerd is en zo snel mogelijk in de Tweede Kamer zit. Hebt u dat vermogen en de genoemde €100.000, meldt u zich, want wij hebben vastgesteld na 11 jaar, dat we absoluut geld nodig hebben om de Tweede Kamer te halen en de Republiek te realiseren.
Ook media, officieren en bekende Nederlanders kunnen een doorbraak voor de Republikeinse Moderne Partij naar de Tweede Kamer betekenen. Een hoge officier of bekende Nederlander kan rekenen op een positie in onze partij en dus de vaderlandse politiek, die evenredig is met zijn of haar betekening voor de partij. In alle landen hebben media naast hun objectieve berichtgeving een gekleurde berichtgeving, waarin hun politieke voorkeur is vervat. In Nederland kunnen eenvoudigweg niet alle media voor van Oranje Nassau zijn. Er moeten ook media bestaan in ons land, wiens politiek voorkeur ligt bij de Republiek Nederland en een President. Deze media kunnen niet anders dan de RMP steunen omdat wij nog altijd het voortouw hebben bij de strijd voor de Republiek Nederland.
Oprah Winfrey's openlijke steun voor Barack Obama tijdens zijn campagne in 2008, is het beste voorbeeld hoe politiek doorslaggevend de steun van een bekend persoon kan zijn. Zij zorgde, in een fase waarop Obama dreigde te verliezen, voor de doorbraak naar het latere presidentschap, voor de eerste Afro-Amerikaan.
De RMP is ook blij met nieuwe leden en kleine donateurs. Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten