HOOFDPAGINA      

zaterdag 19 maart 2011

Vette bonussen en korting op de pensioenen bij ING

Eigenlijk is het een schandaal. ING keert aan topman Jan Hommen 1,25 miljoen bonus uit en bevriest de pensioenen van overige werknemers. De oranje VVD vindt het zelfs belachelijk, toch de zogenaamde club voor de oranje rijken, kunt u nagaan.
Jan Hommen beurde aan salaris in 2010 1,35 miljoen en daarbovenop dus genoemde bonus van 1,25 miljoen Euro.
Enkele dagen na het uitkeren van de grote bonus aan Jan Hommen, maakt de ING bekend, dat het resultaat tegenvalt en dat bezuinigd moet worden op de pensioenen. Er is toch een asociale moraal of onbegrensde arrogantie voor nodig om in deze tijd van crisis, met dit soort van wanbeleid naar buiten te treden. De ING is nog altijd een bank die staatssteun nodig had en heeft om te blijven bestaan en dat was en is nog altijd geld van de belastingbetaler. Het is dan ook voor mij niet te begrijpen, dat het Nederlandse volk, dit zich allemaal laat welgevallen.
Ga niet voor de TV zitten en tegen uw partner zitten roepen dat het toch schandalig is, nee kom in opstand. Doe wat. En de beste manier om aan deze oranje arrogantie of asociaal gedrag een einde te maken is lid worden van de Republikeinse Moderne Partij. Onze Republiek van vroeger was zeer welvarend, denk maar aan de Gouden Eeuw, tolerant en behoorlijk sociaal. Oranje past daar niet bij, die mensen roepen weerzin op.
Update: na de VVD begint ook het CDA te krakelen en dat terwijl de oranjeclubs eigenlijk helemaal geen recht van spreken hebben. Voor de oranjeclubs geldt de ORANJENORM oftewel het netto salaris van mevrouw Van Oranje Nassau en dat is €900.000 per jaar. Het netto-inkomen van Jan Hommen in 2010 was ongeveer dir bedrag en past dus binnen de oranjenorm. De RMP heeft wel recht van spreken, want de RMP vindt dit een schandalig oplichten van de belastingbetaler. Vindt u dat ook, word lid van de RMP of doneer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten