HOOFDPAGINA      

dinsdag 1 maart 2011

U kunt ook niet gaan stemmen op 2 maart 2011

Cohen versus de PVV, een zogenaamde strijd, mijn zolen. De enige keuze die u morgen hebt zijn schakeringen oranje. 25-50% van de Nederlanders beweert republikein te zijn, maar gaan morgen toch stemmen op een van de oranjeclubs, die nu in de Staten generaal en of Provinciale Staten zitten. Wat schiet u daar mee op? De economische verdeling van inkomen over arm en rijk wordt toch wel redelijk gehouden anders valt het regime door oproer, dus daarvoor hoeft u het niet te doen. Republikeinen zijn tegen oranje en gaan dus niet stemmen op de aanhangers van Oranje. Het is hier nog erger dan in Egypte, daar haalde Moubarak steeds 90% van de stemmen, in Nederland haalt Oranje telkens 100% van de stemmen.
En dat is helaas niet alleen de schuld van Oranje, nee, u bent zelf debet aan deze voorspelbare verkiezingsuitslagen. In plaats van te gaan stemmen op de een of andere schakering van oranje kunnen republikeinen in Nederland beter lid worden van de Republikeinse Moderne Partij of de RMP doneren. Kijk op de RMP site Nederland is wel degelijk een democratie te noemen, anders had de Republikeinse Moderne Partij niet bestaan en nog volkomen legaal bovendien. Sinds het bestaan van de RMP heeft de burger een echte keuze, hij kiest of voor Oranje, via de hun steunende groeperingen of de burger kiest voor de RMP.
Het kiezen voor de RMP kan nog niet op het stembureau, nee, eerst zullen republikeinen lid moeten worden van de RMP of donateur, zodat de partij volgende keer wel op het stembiljet staat.
De keuze Republiek of koninkrijk is nog altijd de belangrijkste van de hele politiek en zolang u die overslaat, blijft het allemaal gestoei in de marge.

2 opmerkingen:

Lex zei

Jammer dat, behalve ik dan, niemand reageert. Ik stem morgen PVV de snelste weg naar een republiek. Geef dat ook maar even door aan Hans van Rossum, hoef ik dat niet via die miezerige blog van de Staten-Generaal te doen.

Ben Van Herwijnen zei

Inderdaad, spoor je familie vrienden en kennissen eens aan tot een reactie, dat is beter dan iedere keer die Lex.
PVV en Republiek is kolder.
Op de PVV site dit citaat van Wilders: "Laat ik voorop stellen: Ik heb niks tegen het koningshuis. Ik vind dat het bij onze identiteit hoort".

Gewoon een oranjeclub dus.

Een reactie posten