HOOFDPAGINA      

dinsdag 21 februari 2017

De bange meerderheid


De zwijgende meerderheid is meestal ook de bange meerderheid. Ze durven niet uit te komen voor hun mening.
Stelt een opiniepeiler de vraag "bent u voor de monarchie of de republiek" antwoord 80% de monarchie. Vraagt de opiniepeiler "vindt u erfopvolging nog van deze tijd" antwoord 50% neen.

Noch de 20% noch de 50% durft zich echter op te geven voor een ondersteuningsverklaring voor onze kandidatenlijst, lid te worden of ons te doneren.
Alle media doen het in hun broek voor Oranje en durven geen aandacht te besteden aan onze partij De Republikeinen.
Tsja en de prijs van al deze angst is een zwaar overbevolkt land met nog steeds een gigantische instroom aan asielzoekers, meestal moslims. Waar dunbevolkte EU landen als Hongarije gewoon weigeren vluchtelingen op te nemen, gaat het Oranjeregime gewoon door met het land verder overvol duwen met asielzoekers. Het feit dat van Oranje Nassau zelf allochtonen zijn is de voornaamste reden, dat ze geen maatregelen kunnen nemen tegen dit totaal uit zijn voegen barstende over en overvolle Nederland.
Bejaarden staan onderhand op straat terwijl asielzoekers in sociale huurwoningen zitten. De gezworen orangist Wilders houdt nog geen mug tegen, laat staan asielzoekers uit moslimlanden, allemaal blablabla met aan het eind de arrogante dwingende en zeer onbeschofte vraag "jà ?" Allemaal doen ze dit, van Willem Alexander tot Geert Wilders.
Zeg hier één keer NEE op als u de republiek wil en steun ons. Wij weten die tsunami aan asielzoekers wel te reduceren tot zo'n 5000 per jaar. Ga naar republikeinen.org en meldt u aan of doneer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten