HOOFDPAGINA      

maandag 23 mei 2016

Het socialisme bestaat niet meer

De Russische revolutie was de doorbraak voor het socialisme. De Sovjet Unie heette voluit de Unie van Socialistische Sovjetrepublieken.
De val van de Sovjet Unie in 1991 betekende ook het einde wereldwijd van het socialisme.
Cuba en Noord Korea bleven over als socialistische/communistische staat, maar in alle andere landen kwam het socialisme niet meer verder dan een belangenpartij in ruime zin voor de arbeiders.
Het karakter van Nederland veranderde van de verzorgingsstaat van Drees, naar een commercieel land, tolerant en met een sociaal hart. Eigenlijk zo onze vroegere republiek altijd was.
Wij vinden dat natuurlijk prachtig en staan klaar om het plaatje, maar meteen helemaal compleet te maken en de Grondwet te wijzigen naar de Republiek Nederland, met de minister-president en een gekozen President als staatshoofd.
De PvdA is veranderd van een socialistische partij die altijd liepen te zwammen over 'sociaal democratie' en een gekozen staatshoofd wilde, naar een ordinaire orangistenpartij, die voor hun zetels allemaal expliciet trouw zweren aan de Koning. Van zulke lieden moet ik bijna over de nek.

Alle orangisten-clubs in de Tweede Kamer, SP, PvdA, D66, VVD, PVV etcetera proberen natuurlijk krampachtig de Republiek dood te zwijgen, om hun Oranje-koninkrijkje te handhaven. Aan die steun voor Oranje danken ze hun baantje en dus hun euro's. Ze worden daarin gesteund door de oude media, omdat die denken dat ze hun euro's alleen maar aan Oranje te danken hebben en failliet gaan zodra ze de Republiek steunen.

Het laatste betekent dat wij geen aandacht hebben in de oude media en dus geen geld en geen leden en daarom halen we nog altijd niet de Tweede Kamer.
Internet is een machtig medium en heeft de macht van de oude media sterk gereduceerd. Het enige dat je nog steeds wel nodig hebt voor de Republiek is geld, geld en nog eens geld. Met geld kopen we aandacht op Internet via Facebook en advertenties en trekken zo de nodige leden en donaties aan om de Tweede Kamer te halen.

De orangisten beweren dan dat het ons alleen om het geld te doen is. Daar is het hen ook alleen maar om te doen, want zonder geld begin je niets in de politiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten