HOOFDPAGINA      

maandag 26 januari 2015

Orangisten noemen een premier zomaar weer President

President Hollande, het staatshoofd van Frankrijk
Ze blijven het proberen de orangisten. Premiers noemen ze Presidenten en Presidenten noemen ze premiers. Niet omdat ze zo dom zijn dat ze het verschil niet weten, maar om in hun verafgoding van #WaMax al het andere op de wereld te kleineren en te vernederen.
oranje premier Rutte de dienaar van WA v. Oranje Nasssau
Vandaag was het weer zo ver n.a.v. de beëdiging van de nieuwe premier van Griekenland. De presentatrice van RTLNieuws zei: "de nieuwe premier van Griekenland...", helemaal juist. Echter onderin beeld werd een bordje getoond met "de nieuwe President" en dat is een ongelooflijke domme fout of weer een bewuste kleinering van Presidenten door de orangisten.

Premiers in het buitenland noemen de media in NL steevast minister-president en de minister-president in eigen land noemen ze steevast premier.
Soms proberen de orangisten hun 'premier' minister-president te noemen, maar dan merken ze direct dat ze op het spoor van de Republikeinse Moderne Partij zitten en binden ze meteen weer in, door over te gaan op premier.
Het is ook nog zo, dat premier het enige is, dat voor de orangisten overblijft, want de Republikeinse Moderne Partij is natuurlijk de partij voor republiek en President en dus ook de minister-president.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER onze partij en de republiek Nederland wordt een feit.

Eerdere beledigingen van Presidenten:
Nieuwsuur noemt President Hollande premier
Oranje media noemen nu zelfs een President al premier

Overigens is dat gekwal door de orangisten met de termen president en premier helemaal ingegeven door het feit dat Willem Alexander en zijn hele familie niet tegen het woord President kunnen, dat natuurlijk ook al zit in minister-president.
de orangisten willen #WaMax plezieren door te spreken van 'premier' van de andere kant worstelen ze daarmee, omdat onze Grondwet sinds 1983 de minister-president voorschrijft. Een een Grondwet hou je je gewoon aan.

Nederland is het enige land waar de voorzitter van de ministers geen premier heet, maar officieel minister-president.
Lees hier waarom dat zo is...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten