HOOFDPAGINA      

vrijdag 30 januari 2015

De media houden het volk dom

© foto ANP
De indringer, die met een nep pistool verhinderde dat het achtuurjournaal werd uitgezonden heeft ervoor gezorgd dat de media nu eens zelf in het brandpunt van de belangstelling staan en dat komt mij goed uit.
Republikeinse Moderne Partij is opgericht op 14 september 2000. Het is de partij met als statutaire doelstelling het belangrijkste onderwerp van de politiek, namelijk de staatsvorm zelf. Met de Republiek, is de partij de enige oppositie tegen Van Oranje Nassau.
Toch wordt onze partij al 14 jaar nagenoeg dood gezwegen door de media en natuurlijk frustreert ons dat behoorlijk, maar dat is niet alles.
Door onze partij bijna dood te zwijgen houden de media het volk dom.

  • Het Nederlandse volk weet in meerderheid nog steeds niet, dat wij 218 jaar lang een republiek waren. Van 1588-1777 zelfs de enige republiek op de wereld.
  • Het grote publiek weet nog steeds niet van het bestaan van de Republikeinse Moderne Partij met de enige alternatieve staatsvorm voor het oranje-koninkrijk, de Republiek Nederland met een President.
  • De goede ideeën die onze partij heeft voor de politiek van het land, waar het gaat om de zorg, onderwijs, veiligheid, asielzoekers, immigratie en noem maar op, komen niet voor het voetlicht en daarmee laten de media het Nederlandse volk verstoken van deze ideeën. Laten we bescheiden blijven en denken dat we voor 50% van de politieke agendapunten een beter idee hebben dan het oranjebewind, krijgt het Nederlandse volk in de helft van de gevallen een b-idee voorgeschoteld. De schuld daarvan ligt geheel bij de media.

Zeker nu er geen slachtoffers zijn gevallen is het helemaal niet zo erg, dat de media opgeschrikt zijn in hun arrogante oranje torentje.
De oude media hebben er grote moeite mee, dat ze niet langer de dienst uitmaken in het land sinds de doorbraak van internet. Ze kunnen qua actualiteit alleen nog maar presenteren wat al de hele dag op internet stond. De arrogantie die ze desondanks ten toon spreiden is met de actie van verdachte Tarik Z. uit Pijnacker wel doorbroken, mogen we aannemen.
Uit frustratie was medialand een absoluut, arrogant en totalitair oranje-bolwerk geworden. Een spreekbuis van WA v. Oranje Nassau. Laten we hopen, dat de actie van verdachte Tarik Z. uit Pijnacker hier verandering in brengt.
Het internet is de enige plaats voor republikeinen, maar omdat ook de 25%-50% van de republikeinen in ons land belasting betaalt heeft de NPO niets anders te doen dan ook de republikeinen in beeld te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten