HOOFDPAGINA      

vrijdag 19 december 2014

Angst voor de RMP met de Republiek dwingt Oranje tot noodmaatregel

Oranje zet een noodmaatregel in als ook de nieuwe, nog in te dienen, zorgwet sneuvelt in de Eerste kamer en dat allemaal uit angst voor de RMP met de Republiek Nederland.
Want, sinds het bestaan van onze partij, de Republikeinse Moderne Partij, zaten 6 kabinetten op een rij de 4 jaar niet uit, een na-oorlogsrecord.
Wij gaan er dan ook van uit dat ook nummer 7, 8, enz. de vier jaar niet uitzitten, omdat de druk van onze kleine partij met de Republiek te groot is.
Let wel, orangisten doen graag smalend over onze partij omdat we slechts 25 leden hebben, maar we hebben wel het belangrijkste onderwerp van de politiek, de staatsvorm zelf waarvoor wij het énige alternatief voor Van Oranje Nassau in handen hebben, namelijk de Republiek.

Als je dan nu ziet welke drog maatregelen ze moeten gaan treffen op een zo belangrijk onderwerp als de zorgwet, om te voorkomen dat nummer 7 nu al valt is er maar een conclusie: Hoe eerder we dit gekunstelde, krakkemikkige,  achterhaalde regime wegstemmen voor onze Republiek hoe beter.

Wij weten wel hoe het moet. Zorg door lid te worden of te doneren, dat we kunnen deelnemen aan de volgende verkiezingen, zodat er eindelijk republikeinen in de Kamer komen.
De druk, nationaal en internationaal, is daarna zó groot dat het Oranje-regime binnen de kortste keren een referendum over de Republiek als staatsvorm zal moeten toestaan. En reken dan maar op een overweldigend JA van het volk.

Wij staan er helemaal klaar voor. De Grondwet voor de Republiek NL met daarin de minister-president gekozen door de Tweede Kamer en een President gekozen door het volk, hebben we al lang klaarliggen.

Wij waren van 1588 tot 1787 nota bene de énige republiek op de wereld.
Ons land is ontstaan als Republiek en een koninkrijk op een republikeins fundament vestigen dat gaat niet.
Weg met Oranje en weer de Republiek.

Sluit u aan bij ons. Word LID of DONEER


Update 19/12/2014
Lees: Dit is er verandert aan de zorgwet van Schippers
In de geplande wijzigingen staat dus dat de wet gewijzigd kan worden via een Algemene maatregel van bestuur, een AMvB afgekort.
Een AMvB is niets anders dan een Koninklijk Besluit (KB) en dat is een besluit getekend door een of meer ministers en de Koning.
Kortom Alexander en Rutte kunnen samen besluiten wat hun het beste uitkomt om de aanstaande nieuwe zorgwet te wijzigen.

Elk parlement dat met zo'n wet instemt is een stelletje waardeloze slappe laffe figuren.
Zelfs de orangisten noemden de AMvB oplossing "staatsrechtelijk zeer geforceerd" EN "moedwillig vandalisme jegens het parlementair bestel". Lees verder......

Alle reden dus om te zeggen, een dergelijke oranjedictatuur willen we niet. We maken gebruik van de bestaande democratische en volstrekt legale mogelijkheden die de Republikeinse Moderne Partij ons biedt, we laten Oranje barsten en gaan voor de democratie van Republiek met een President die we zelf kiezen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten